top of page

Babaváró buli ajándék ötletek 1. rész: 10.000 forint alatt

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a babaváró bulik. Ilyenkor a csajok összegyűlnek, minden babarózsaszínbe vagy babakékbe borul és a babát váró barátnőt elhalmozzák sok-sok meglepetéssel, amiről vagy kiderül, hogy hasznos vagy kiderül, hogy szuperül néz ki.


Mi most próbáltunk egy arany középutat találni és ötleteket gyűjteni a babaváróra készülőknek, hogy ne vesszetek le a kínálatban.


Pólya:


A pólya örök, a formája már kevésbé. amíg régen igazi nagy csipkés kemény hátú csodákba szabályosan beszíjazták a piciket addig a mostani modernebb pólyák ügyelnek az ergonómiára és a kis csípők helyes fejlődésére is. A Mybabyhug pólyáit pedig még a csajok össze is ülhetnek és közösen megtervezhetik az ünnepeltnek, hogy tényleg egyedi legyen!




Mamaékszer:


Ez egy izgalmas kategória, de az biztos, hogy babával a klasszikus gyöngysor egy ideig a szekrény mélyére kell, hogy kerüljön. Vannak viszont kifejezetten baba-mama ékszerek, melyeket anya stílusosan viselhet, baba pedig kedvére rághat. Most furán hangzik, de van helyzet amikor életet ment pár perc rágás.:)




Sóhegy:


Az anyukák nagy ellensége a tél, már nem a karácsonyi kavalkád miatt, hanem inkább a betegségek miatt. A BabyMountain Himalaya, aki a sóval gyógyítás stílusos nagymestere lett az utóbbi években direkt előállt a babavárós csomaggal.




Nyálkendő:


Ha már a rágásnál tartunk igazán hasznos dolog a picikhez, ha érkeznek majd az első fogak a rágóka és a nyálkendő kombó. PeggyBaby alapvetően a kis sapkák, lábszárvédők, sálak, nyálkendők nagy tudója így nekik is van igazi babavárós csomagjuk ebben az árkategóriában.




Vagány névtábla:


A gyerekszoba dekoráció divatja igazi virágkorát éli. Egy menő babaszobában pedig biztosan ott a helye a baba nevének. Ehhez mi a szuper drótírásokat ajánljuk a BabyBerrytől




Babahigiénia:


Igazán klasszikus és szép babaváró ajándék a babakelengye része a névre szóló törölköző. Mi kedvencünk a Csipkelengye nem csupán tőrcsit, de ágyneműt, párnát, kis textiltárolókat is készít finom visszafogott dizájnban.




Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page