top of page

Hasra Át! Játszószőnyeg, amitől „hasra esel”

Van a játszószőnyegek színes világa, amely kötelező darab a babakelengyébe. Már alig várod letehesd a kicsit a hátára a ringatózó emelvény alá, oda ahol a pantone skála összes színe megtalálható és biztosan kerek 5 perc után sírásban tör ki az egyedül hagyott lurkó.


Aztán jön a gyógytornász, meg a doktor néni, aki közli, hogy minél előbb hasra kellene fektetni a picit, mert az tesz jót az izmainak, onnan indul a mozgásfejlesztés!... És milyen igazuk van!


Pontosan! Ha teheted, tedd le szépen hasra, tegyél elé játékokat…de most akkor mi is van, amikor az összes játszószőnyeg úgy van kitalálva, hogy a hátán kell lennie?


Szóval mi úgy gondoltuk csinálunk egy olyan igazi mybabyhug-os hasalós játszószőnyeget, ami egy kicsit más, mint az eddig megszokottak.


Egyszerű, befogadható színek:

Egyrészt nincs rajta annyi szín! Hogy miért? Mert, ahogy arról már korábban írtunk egy babának, amikor megérkezik ebbe a nagy világba teljesen fölösleges az idegrendszerét az érzékszerveit olyan ingerekkel terhelni, amire nincs felkészülve. Ez a játszószőnyeg nem villog, nem zörög-csörög és nem zenél! Ha azt akarod, ezt tegye, akkor fokozatosan Te felruházhatod ezekkel a tulajdonságokkal a kialakított akasztókra aggatott csörgő-zörgő, zenélő játékok segítségével.




Anya-barát nem csak bababarát:

Nem hagyományos az anyagválasztásunk sem, hiszen textilbőrből készül. Hogy miért? Mert a hasalós babák sokat buknak, a hagyományos játszószőnyegeket pedig nem tudod mindig kimosni, nehezen tisztítható. Őt meg csak fogod, egy nedves ronggyal letörlöd, fertőtleníted és folyhat tovább a játék..nyál, minden. :)

Aki azt gondolná ettől nem pihe-puha, azokat is megnyugtatjuk, hogy belül szivaccsal és vatelinnel is béleljük, hogy meleg legyen!

A textilbőr jó hatása, hogy parkettán, járólapon nem csúszik, azaz, ha a baba már totyog vagy lökdösi magát, akkor nem fog elcsúszni alatta sem.


A dizájn mindenkié:

Persze, hogy macis a mi játszószőnyegünk. De szerettük volna olyanná tenni, ami nem kisbabás, azaz egy nagyobb lurkó szobájába is jól mutat, fölé baldachinnal később kuckó sarok lehet, jó kisfiúnak kislánynak is. De, amit anya is imádni fog, hogy ha a nappaliba kerül, akkor sem fogja a gondosan megtervezett enteriőrt a szivárvány színű játszószőnyeg kettévágni. Ez is egy komoly érv!:)



A technikai részletek:

A mérete a megszokottnál nagyobb, 140*140 cm, hogy tényleg jó sokáig ki tudja a babát szolgálni. Körbe találhatóak rajta kis fülek, melyekre tetszőleges akasztós játékok, csörgők, plüssök helyezhetőek. A fülek 360 fokban körben vannak, hogy a babák minél előbb korbe mozgásra ösztönözze.

Anyaga textilbőr, bélése szivacs és vatelin. Színei: drapp és sötétbarna

A webshopban itt találjátok: Hasra Át! Játszószőnyeg

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page