top of page

Csodaország a Mybabyhug-nál

A Mybabyhug márkabolt megnyitásával egészen új izgalmas utak és lehetőségek nyíltak meg előttünk. Ilyen például, hogy ezentúl tematikus hetek lesznek nálunk az Édesanyák útján. Átvarázsolódik a bolt, lesznek limitált kollekcióink és akcióink meg persze szuper programok. De nem szeretnénk, ha bárki kimaradna a varázslatból csak mert nem pécsi.




Szóval itt a weboldalon is kicsit átalakulunk. Ezentúl lesz egy kis fül, ahol az aktuális tematikával tudtok ismerkedni.


Az első világ, ami beköltözik hozzánk nem is lehetne más, mint az "Alíz Csodaországban" Nem véletlenül, hiszen Alízunk volt aki égtelen dühével és anyaimádatával életre hívta a Mybabyhug öléseket, melyek csodát tettek és Alíz babaként kisimult és elmúltak a hasfájós mindennapok, helyükre mosoly és kacagás lépett.


Szóval most pár hétig igazi Csodaország leszünk, és most meg is mutatjuk mivel készültünk ebben a témában.


Abszolút kedvenc a Csodabögre szettünk. Melyet olyan anyuciknak ajánlunk akik bizony egy kis kávéval csodákra képesek. Meg persze a totyogós kakaó- és tejivókról sem feledkeztünk meg. Keressétek mindkét verziót itt: csodaország hetek.


Talán észrevettétek már, hogy webshopunk ezentúl nem csupán babahordozásban jeleskedik, de a Mybabyhug stílusával összeillő babadizájner cuccokat is megtaláljátok, mint például játékok és babaszoba dekorok.

Így hát csodaország témában is összeszedtük a legszebb babaszoba dekorációinkat Nektek: nyuszi fogas, 3D-s faliképek, éjjeli lámpások és a külön erre az alkalomra készült gyerekszobai óránkat is megszerezhetitek itt: babaszoba




Aztán persze az ölelések sem maradhatnak ki. Alízos és cicás hordozóinkat, most 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni minden konstrukcióban.


És végül, de nem utolsó sorban készültünk egy kis kapszulakollekcióval a csini anyuciknal. Hordozós, rágós ékszereink gyönyörűséges kivitelben. Ha szeretitek még az is lehet ezentúl lesz Mybabyhug Anyaékszer a kínálatunkban. Itt találjátok a teljes választékot: Csodaország Hetek






Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page