top of page

Mybabyhug= biztonság

Babahordozás egy nagyon szép terület, de igen összetett terület. Van egy - már mindenki számára talán ismert - ortopédiai vetülete. Van egy mostanában igen nagy vitákat keverő, hordozási irányelveket egymásnak feszítő vetülete. Van egy könnyed szép vetülete, hogy miképpen néz ki egy babahordozó.Van pedig egy nagyon fontos, BIZTONSÁGI vetülete. Ez az a terület, amivel mi igyekszünk nemzetközi szinten is kiemelten foglalkozni.

Babahordozót nagyon sokan nekiállnak készíteni, úgy nevezett WHAM (Working At Home Mom) keretek között. Adott egy anyuka, aki a hordozás megszállottja, tud varrni, talál megfelelő anyagot, és esetleg hordozási tanácsadói iskolát is végzett. Ezzel egy gond van csupán, a biztonsági vetület hiányzik. Mi is ilyen keretek közül nőttük ki magunkat természetesen, azzal a különbséggel, hogy nekünk nem hiányzott a biztonsági vetület sosem. Hogy miért mutatjuk.


Babahordozót készíteni óriási felelősség. Ezt mi tudjuk nagyon jól. Egy babahordozó a mi felvetésünkben nem más, mint egy alpin technikai eszköz. Olyasmit képzelünk mi el, mint mikor felhőkarcolók ablakait tisztítják. Ott egy ember élete rá van bízva a hevederekre, a varratokra, a kiképzésekre, az anyag minőségére és a felfüggesztésekre, csatokra, karabinerekre.


Ezért mi a kezdetektől együtt dolgozunk egy mérnökirodával, egy emelőgép szakértővel. Akármilyen fejlesztésünk van, elsőként neki mutatjuk meg, kiszámoljuk a teherbírást, és tesztelünk, tesztelünk, tesztelünk.


A TÜV törvényileg előírt minőségbiztosítási szabványának pedig hivatalosan is megfelelőségi bizonyítványt szerzett minden darabunk. De megsúgjuk, mi sokkal nagyobb elvárásokat támasztunk mindig a törvényi előírásoknál, így saját minőségirányítási rendszerünk van.


Minden hordozónk sorszámozott. Erre azért van szükség, mert ezek a számok mutatják az adott eszközt, mely anyagból, mely kellékekből, mikor és a melyik varrónőnk mely részét készítette. Innen tudjuk, ha hiba esik a gépezetbe, le tudjuk szűkíteni a hiba okát és a többi lehetséges eszközt, amellyel gond lehet vissza tudjuk hívni.


Ilyen visszahívásra még sosem került sor.


Véletlenszerűen teszteljük az elkészült eszközöket egy speciális eszközzel. Komoly terhelés alá helyezzük és a baba súlyának többszörösével terhelünk. Nem bízzuk a véletlenre.


Itt látható egy eszközünk, ahogy 90 kilogrammal terheljük. A varratok, hevederek, csatok meg sem moccannak ekkora súly alatt sem.


A vásárlóinkat időközönként az általuk megadott telefonszámon bátorkodunk zavarni, hogy egy kérdőíven 5 perc alatt végigmenve tudjuk a hordozóink hogyan viselkednek fél-, 1 év elteltével különböző hordozási szokások mellett.


Tudjuk egy-egy eszközre 15-20 munkanapot várni sokszor embert próbáló, de ezt az eszközt mi nem egy babának tervezzük, hanem akár az unokáitoknak is. Nektek gyártjuk, lehet teszteljük, kétszer átnézzük mielőtt kimegy, és regisztráljuk. Jó munkához idő kell!


Ha pedig szeretnél saját Mybabyhug ölelést itt megtalálod az egész kínálatot: WEBSHOP

Comments


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page