top of page

Love you to the Moon and back! Babafészek Mybabyhug módra

Ismeritek az érzést mikor leteszitek a babát a neki hatalmas kiságyba és szemei kipattannak és azonnal kezdődik a kiabálás? Szoktuk mondani, hogy bár ez a jelenség anyának roppant fárasztó, mégis ilyenkor nagyon is jól működik a baba. Ez egy evolúciós örökségünk, amely a babát ilyenkor felébreszti. Figyelmezteti a barát arra, hogy olyan közegbe van, ahol veszély leselkedhet rá, ráadásul anya sincs sehol, az is biztos. Szóljunk hát anyának, hogy jöjjön és védjen meg. Igen erre egy remek megoldás a hordozás! Nem is kell tovább magyaráznunk mennyire hiszünk a hordozás rendkívüli erejében.

De! Van az a pillanat, állapot amikor igenis le kell tennünk a babát, mert kell 5 perc, mert jött a futár, mert kifut a leves, mert meg kell mosni a fogad..mert Neked is le kell hunynod a szemed 5 másodpercre.


Erre most elővettük a Mybabyhug módunkat és készítettünk egy olyan turpisságot, aminek alapjai régóta léteznek a piacon, mégis hiányzik nekünk a hurkaszélű megszokott babafészekből a....hogy is nevezzük az az ölelésszerű melegség.

Szóval álmodtunk egy kis kuckót pihe-puha magasított szélekkel, amely finoman mégis határozottan körbeöleli a babát, akár anya karjai. Ez remek megoldás arra, hogy a baba mozgásával, reflexszerű megrezdüléseivel ne ébressze fel önmagát. A töltetnek hipoallergén töltetet használtunk, mert szerintünk a hagyományos, gyöngyös töltet nagyon zavaró és hangos tud lenni.


A huzatot pedig kívülről varázsoltuk rá a fészekre, azért, hogy mikor a baba belekerül, az anyag megfeszülésével, puhasága is körbeölelje a babát, mint egy lágy réteg. Ezzel az réteggel kicsit anya pocakjának belsejét imitálva. Azt a közeget teremtve, amiben a babák az első fél évben olyan nagyon szeretnek lenni.


A huzatot egy mozdulattal le tudod venni és kimosni, sőt póthuzatot is tudtok hozzá vásárolni. A dizájnokban pedig szeretnénk elengedni a fantáziánkat, így azok nem lesznek állandóak, hanem mindig újakat alkotunk és tesszük fel a webshopba illetve vásárolhatóak meg személyesen a márkaboltunkban Pécsett. Keressétek az első 4 dizájnt itt: Moon-babafészek
Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék