top of page

Honnan vásárolj babahordozót?

Ha szemüveget optikustól, gyógyszert patikában, akkor babahordozót speciális babahordozással foglalkozó helyen vásárolj. Hogy miért? Most leírjuk miben másabb egy babahordozásra specializálódott bolt, mint például a Mybabyhug világa, mint egy átlagos bababolt.A babahordozás világában eligazodni a szülők szerint nem egyszerű. Ott kezdődik például, hogy számos elavult eszköz van a piacon, mint például a kemény hátlapos kenguru, melyről ma már a legtöbb szülő tudja, hogy nem egészséges, optimális a baba számára.

A megfelelő eszközök kínálata pedig nagyon cizellált. Számos, méret és konstrukció választható már egy márkán belül is annak megfelelően, hogy mekkora a baba és mik a szülők preferenciái. A babahordozás tudománya, annak ellenére, hogy egy ősidőktől származtatható megoldás a babázásban, napjainkra egy végtelenül innovatív tudományággá fejlődött. Egy célja van, hogy a baba-szülő számára legoptimálisabb egészségügyi és lelki megoldást kínálja, eszközt fejlessze.


A babahordozás tehát komoly szakmai felkészültséget igényel az eladó részéről. Ismernie kell az adott eszközt, használatát, kell tudnia a helyes hordozási pozíciókat és kell tudnia helyesen beállítani a babára.


Egy átlagos bababoltban erre az eladók nincsenek felkészülve, nem kapják meg a megfelelő szakmai hátteret. Az eszközök pontos használatával sincsenek tisztában, nemhogy a helyes hordozás alapvető ismérveivel. A nagy fluktuáció ezekben a boltokban pedig tovább nehezíti a szakszerű tanácsadást.


Mi közel egy évtizede készítjük a hordozóinkat, folyamatosan nyomon követve a legújabb kutatásokat, irányelveket, követelményeket, mind egészségügyi, mind biztonságtechnikai szempontból. Nincs senki, aki nálunk jobban ismerné a termékeinket, azok használatát, és túl több ezer baba-szülő pároson, pontosan tudjuk mik az igények. Kinek, hogyan lehet a legjobban megmutatni, elmagyarázni a a helyes hordozást, segíteni a legjobb eszköz kiválasztásában, használatában.

Ezt a tudást nem adjuk olyan kezekbe, ahol a vásárló nem kap 100%-os támogatást.

Ezért van márkaboltunk, ahová időpontra érkeznek a családok, amikor csak velük foglalkozunk. Ki tudják próbálni, megtapasztalni a termékeink közötti különbséget. Minden vásárlónknak online is segítséget tudunk nyújtani. Minden munkatársunk megkapja a megfelelő képzést a hordozóinkról, de a legtöbb esetben a tulajdonos maga foglalkozik a családokkal.


Bababhordozót vásárolni nem olyan, mint mondjuk játékot vásárolni. Egy jó eszköz mindennapos társatok lesz a közlekedésben, altatásban. etetésben, nyugtatásban, kötődés kialakításában. Ne bízzátok a véletlenre, bízzátok szakemberekre a segítséget a választásban.

www.mybabyhug.com

ugyfelszolgalat@mybabyhug.com

Személyesen: 7626 Pécs, Király u. 53.

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page