top of page

A legjobb babahordozó melyik?

A cím azért ilyen egyszerű, mert általában az internetes keresések első helyén ez áll, ha egy család éppen megszületett vagy születendő babájuknak babahordozót keres.


Most mi megírjuk így egy évtizedes babahordozó készítés után és több ezer családdal a és szerintetek milyen is a legjobb babahordozó, és rá válaszként hogyan is készülnek a Mybabyhug babahordozók.


Nagyon egyszerű rá a válasz: az a legjobb babahordozó, amit az egész család örömmel visel.

Azaz szereti anya, apa, baba, tapasztalataink alapján sokszor nagymama/nagypapa és akár a barátok is.Alice babahordozónk: webshop


Gyors használat: Mi válaszunk rá - egyszerű konstrukció


Közös minden résztvevő igényében és talán az első helyen szerepel, hogy egyszerű és gyors legyen a használata. Apa és baba se éppen a türelméről híres, így sokszor a szövött kendő már a legelején elvérzik a versenyben, mert sem türelem, sem hajlandóság, sem bizalom nincs, hogy egy hosszú kendőt sokáig csavargassanak az erősebbik nem képviselői.


Anya még csak-csak megbirkózik a kihívással, de ha a baba éppen nem jó kedvében van, akkor jajj a hordozásnak.


Nálunk minden formázott babahordozót 3 féle konstrukcióval tudsz kérni: teljes kötős, félcsatos és teljes csatos. De közös bennük, hogy mindegyik konstrukciót roppant egyszerű használni. A legnépszerűbb ezek közül is a teljes csatos babahordozó, melyet akár már újszülött méretben is tudtok kérni.
Hosszú kihasználhatóság: Mi válaszunk rá - együtt növekedjen a babával


A következő helyen teljesen érthetően az szerepel, hogy ne kelljen havonta új hordozót vásárolni, ahogy a baba nő. Kényelmes legyen, gyors és sokáig használható lényegében.

Mi fejlesztettünk egy ún. „GrowingTogetherSystem” rendszert, amivel minden hordozóink minden irányba fokozatmentesen együtt nő a babával így akár 1.5 évet is tudtok egy hordozóval élvezni.

Illetve a mi fejlesztésünk még, hogy mivel a hordozóink derékpántja egyel lejjebbi állásba áthúzható, így a teljes kötős hordozókhoz utólag is tudtok csak csatos derékpántot vásárolni. Azaz egy teljes kötős hordozóból egy mozdulattal tudtok félcsatos hordozót varázsolni és nem kell új hordozóra beruházni.MyBuddyBlack babahordozónk: webshop


Egészséges legyen: A mi válaszunk rá - ortopédiai minősítés


Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai gyártók közül a mi manufaktúránk babahordozókonstrukciói érdemelték ki először a nemzetközi IHDI ortopédiai szervezet hivatalos „Csípő Barát” minősítését, azaz hordozóink használatával sokat teszel babád egészséges csípőfejlődéért és a csípőrendellenességek megelőzéséért. Már sokan tudjátok, hogy a kenguru miért nem optimális választás, de erről bővebben itt is írtunk már.


Szép legyen: Mi válaszunk rá - vagány dizájn


Nincs mese nekünk ez is az egyik fő szempontunk, hogy babahordozóink öltöztetik anya önbizalmát. Dizájnban összehasonlíthatatlanok vagyunk minden szerénység nélkül állítjuk. Limitált kollekciók, meseszerű kézzel készült dekorok díszítik a mi innovatív textilgépezeteinket. Mindezt azért, mert tudjuk, hogy egy pici baba mellett anya erőkészlete, önbizalma kimerülőben van. Minden mosoly és dicséret számít és hozzátesz a sokszor túlélésre hajazó mindennapokban. A dizájn nem öncélú dolog, anyát ilyenkor olyan erővel vértezzük fel, hogy be tudja gyűjteni a mosolyokat, dicséreteket és ha belenéz a tükörbe imádja amit lát, még ha az alakja nem is nyerte még vissza régi pompáját.Freedom babahordozónk: webshop


Ha Ti is szeretnétek egyszerűen, egészségesen, stílusosan hordozni irány a Mybabyhug babahordozók világa: www.mybabyhug.com

Kommentare


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page