Mybabyhug műhelyének működése a koronavírus időszakában

Kedves Vásárlóink!

Az alábbi tájékoztatást szeretnénk adni annak érdekében, hogy műhelyünk a vírus időszakában is ki tudjon szolgálni benneteket ölelésekkel!

Bár teljes leállásban gondolkoztunk a rizikófaktorok csökkentése érdekében, ezt a Ti igényeitek, kéréseitek teljesen felülírták, ami egyfelől nagy öröm és megtiszteltetés nekünk, másfelől viszont komoly gyártói átszervezést igényel azért, hogy a legnagyobb körültekintéssel tudjunk Benneteket kiszolgálni.

Ennek értelmében a gyártásunk alacsonyabb kapacitáson a következők szerint indul újra április 20-val:

- Gyártásunkat higiéniai követelményeknek megfelelően szervezzük át, úgy, hogy a gyártás során kollégáink nem találkoznak egymással. Ez lassítja valamelyest a folyamatainkat.

- A termékeinket április 16-tól a vírushelyzet megszűnéséig HIGIÉNIAI TERMÉKEKKÉ NYILVÁNÍTJUK: Speciális belső csomagolásban, fertőtlenítve kapjátok kézhez. Ezen időszak alatt a higiéniai termékekre vonatkozó fogyasztóvédelmi szabályozások értelmében a csomagolás megbontását követően az elállási jogot érvényesíteni nem tudjuk. Mivel a termékeink próba alkalmával babanyállal találkozhatnak, ezen vírus cseppfertőzéssel terjed, így mi a kockázatát esetleges vírusátadásnak nem szeretnénk vállalni. A termékeket visszaküldést követően nem tudjuk kezelni, továbbadni másnak pedig nem szeretnénk ez közös felelősségünk, ezért megkérjük minden kedves vásárlónkat, hogy ennek elfogadásával vásároljon csak. A hordozók mosására vonatkozóan a használati utasításban lehet tájékozódni.

-A gyártásunk előreláthatóan a szokásos 15-20 munkanap, de mivel vannak alkatrészeink melyek külföldről érkeznek, ha ezek ellátottságában fennakadásunk keletkezik rajtunk kívülálló okokból a szállítási időnk kitolódhat, erről minden esetben küldünk tájékoztatót, ha valakit érint. Erről részletesen az ÁSZF- rendelkezik.

-A vírus időszaka alatt a minél kevesebb kontaktusos gyártás érdekében a nyomdában készülő használati utasításainkat elektronikus formában tudják a vásárlóink megtekinteni. Illetve bővül a youtube csatornánk, ahol a használati utasítás bővebb videóit is megtekinthetitek.

Ügyeljünk a biztonságra:

Most pedig nézzük, mi mit javaslunk annak érdekében, hogy a vírus ne lehessen oka az összebújásnak.

- Ha megkapod a csomagod tedd külön, a lakás olyan pontjára, ahol nem tudja a gyermek elérni és 24 órát hagyd "szellőzni".

- A hordozót mindig szappanos sprickával fújd be, ha hazaérkeztek.

- Ne nyúlj a babád arcához, csak kézmosás után

- Ha ki kell mennetek nyilvános helyre, ahol másokkal is találkozhattok ,akkor azt hordozva tegyétek. Utána ruha mehet a mosásba, hordozót fertőtlenítsétek és jó alapos mosakodás sem árthat.

Vigyázzatok magatokra! Nagy ölelés! Mybabyhug csapata

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Ügyfélszolgálat

Bolt/postacím:

7621 Pécs, Király u. 53.

Elérhetőség:

06 30 859 09 30

ugyfelszolgalat@mybabyhug.com

Nyitva tartás:

H-P.: 9:30-12, 14:00-16:00

Sz.-V.: Zárva

fogyaszto_barat_jelveny_final_250_a.png
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Itt találkozhattál már velünk:

0