Mybabyhug Spécial kisbabás konstrukció- könnyed ölelésben az első perctől

A Mybabyhug műhelye vallja, hogy a hordozást lehet könnyedén, szépen és jól is űzni kompromisszumok nélkül, úgy hogy az az egész családnak jó lehessen.


A szülők többségének első kérése, hogy nagyon szívesen hordoznának, csak ne legyen kendő, mert annak megkötésétől félnek, apukák többsége pedig még csak hallani se akar róla, hogy egy több méteres anyagot tekergessenek köré.


Attól függetlenül, hogy a kendő szerintünk is egy remek találmány és a mi kínálatunkban is találtok pihe-puha kendőket, abszolút megértjük az igényt és elfogadjuk, hogy valaki nem szeretne ilyen eszközben hordozni.


https://www.mybabyhug.com/product-page/sp%C3%A9cial-cream-gold-kisbab%C3%A1s-babahordoz%C3%B3


A hordozás szerintünk a család egészének öröméről kell, hogy szóljon. A hordozás egy olyan időszak egy család életében, amely egyszeri és megismételhetetlen, amit nem szabad a félelmeink, az eszközök életünkre gyakorolt korlátai miatt kihagyni, minden babának és szülőnek jár az a mérhetetlen boldogság, amit az ölelés érzése adhat. Éppen ezért alkottuk meg a Spécial- Kisbabás családunkat, amelyről most bővebben olvashattok.


Innováció és tradíció barátsága:


Maga a babahordozás az emberiség régi-régi barátja. Nem volt más választása korábban sem egy édesanyának, mint gyermekét magán tudni, ha gyűjtögető életmódot folytattak, ha már nagy szoknyákba kertészkedtek és most, a modern világban sincs nagyon más választása. Hiszen a gyermek alapvető igénye, hogy szülei közelségében, ölében töltse ideje nagy részét.

Az első 3 hónapot szokás 4. trimeszternek is nevezni, hiszen ekkor a babák többsége kizárólag ölben nyugszik meg, ölben alszik, ölben képes létezni. Mintha még mindig pocakban lenne. De erről írtunk is korábban: itt olvashatod. Tehát a hordozás igazi könnyebbséget hoz babának és szülőknek is egyaránt főleg az első időszakban. Kár lenne ezt kihagyni igaz?


A Spécial hordozóink éppen ezt a tradicionális és innovatív jelleget ötvözik, hiszen hordozókendő alapanyagból készülnek, de használatuk pont olyan egyszerű, mint bármely más formázott babahordozónké.

Az alapanyag:


Maga az alapanyag a klasszikus hordozókétól eltérő, más jellegű, rendkívül puha, mégis nagyon erős szövésű speciális készítés. A gyártóját mi Franciaországban találtuk meg, akik több évtizedes speciális hordozóeszközök alapanyaggyártói tapasztalattal, az egyik legszigorúbb Európai Uniós szabályozás mentén készítik a termékeiket.


Az alapanyagnak itt is jellemzője, hogy a festésükhöz csak és kizárólag természetes alapanyagú festéket használnak. Ezáltal a baba nyálával találkozva sem oldódik ki az alapanyagból az egészségre káros összetevő.


Azért fontos, hogy a kisbabás konstrukció alapanyaga ebből a speciális anyagból készüljön, mert a pici babák testét sokkal puhábban „kendőszerűen” öleli körbe. Ebben az első időszakban az a legfontosabb, minél inkább természetes gömbölyű formában tartva őket, észrevétlenül és”hábortatlanul”, ennek ellenére erősen tartsa a babát a hordozó.


https://www.mybabyhug.com/product-page/sp%C3%A9cial-grafit-and-gold-kisbab%C3%A1s-babahordoz%C3%B3


A Spécial hordozók kialakítása:


A klasszikus hordozóinkhoz képest nem csak anyagában, de kialakításban is van különbség. Maga a hordozó ugyanolyan módszerrel, mint bármely más hordozónk minden irányba fokozatmentesen együtt nő a babával. Az állíthatóság itt is meg van természetesen, így ezek a hordozók 6-8 hetes kortól 1-1,5 éves korig nőnek együtt a babáddal. A mérete azonban kisebb.

Az alapdizájn kialakítása pedig a pontosabb és pocakszerűbb ölelésért úgynevezett „kagyló” kialakítású. A hordozón három tűzéssel maga a hordozó alapformája is ölelősre van szabva. Ezáltal a pici babák megfelelő ortopédiai tartását jobban segítve. A középső tűzés segíti a hordozó pontos szimmetrikus beállítását is, így kezdő hordozóknak is könnyebb dolguk lehet az állításnál kezdetben.


A klasszikus hordozóinkkal ellentétben itt az alvócsuklya alapkelléke a konstrukciónak. Minden kisbabás hordozónkhoz alapfelszereltség a pihe-puha alvócsuklya, amely a legkisebbeknél felgöngyölve tarkótámaszként is funkcionál.


Ahogy minden formázott Mybabyhug babahordozó, úgy bizony a kisbabások is megkapták a nemzetközi ortopédiai intézet "CsípőBarát" minősítését, így ebben hordozva sokat teszel a helyes csípőfejlődésért.
A változatosság varázsa, variáld kedvedre!


Ahogy már tőlünk megszokhattátok, mi nem szeretjük a korlátokat. Így aztán ez a konstrukció is variálható:


  • bármely dizájn kérhető kisbabásban is, még a tervezősök is

  • kérheted ezt a konstrukciót is-> teljes kötősben, félcsatosban, teljes csatosban


Az alapdizájnnak pedig van egy számunkra kedves bája. Az alapvetően két alapszínben: (natúr, és fekete) kérhető kisbabás konstrukciót 3 éve egy minimál dizájnnal vezettük be a hordozás szerelmeseinek. Mindegyiken látható egy arannyal hímzett Mybabyhug maci, amely együtt nőve a babával akkor lesz teljesen látható, ha a hordozó már elérte a végső legnagyobb állíthatóságát. Először csak kikukucskál, mint egy pici baba anyukája öleléséből, majd egyre bátrabban mutatja meg magát a nagyvilágnak.
Az egyes dizájnokat a webshopban a legördülő menüpontban kiválasztva tudod ebben a konstrukcióban kérni, melyet normál méretű babával mi 6-8 hetes kortól -a gyermekágyi időszak letelését követően- ajánlunk használatba venni.

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon