top of page

#szuperanyavagy limitált kollekció! Mert minden anya szuper!

Korábban anyák napján hirdettük meg a mi május havi üzenetünket, hogy az édesanyák fogadják el egymást, önmagukat és semmi más ne számítson csak a saját hangjuk!


Itt olvashatjátok a cikket: ITT


Az idei anyák napját és ezt a hónapot, amikor gyereknapot is ünneplünk szerettük volna az anyai egyenjogúságnak szentelni. Szerettük volna felhívni a figyelmet az édesanyák közötti sokszor elszomorító tendenciára, ami arról szól, hogy elítéljük egymás különböző nézeteit, felfogását az anyaságban.


Szerintünk semmi nem számít csak, hogy a saját magatokra hallgassatok, a szeretet és a megérzéseitek meg fogják mondani Nektek mi lesz a legjobb. Nem más fogja tudni, hanem TI!


Ehhez pedig hirdettünk egy kis játékot is a FB oldalunkon: Itt tudtok csatlakozni: https://www.facebook.com/mybabyhugcom/photos/a.295989273915482/1373654332815632/?type=3&theater


Itt viszont még nem derült ki milyen is a #szuperanya limitált kollekciónk!


Hát most meg mutatjuk, hogy két szerencsés mit nyerhet teljes kötős, klasszikus kivitelben. Ezen kívül még pontosan 5db ilyen dizájn vásárolható meg. Azt pedig tőlünk megszokott módon úgy kérhetitek, ahogy csak szeretnétek: kisbabás, klasszikus, totyogós...kötős, félcsatos, teljes csatos...


Szóval íme..mi imádjuk! A webshopban ITT találjátok pontosan addig, amíg az 5 db készlet tart!
Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page