top of page

Csini anya-ruhatár tippek anyáknak

Anyaság egyik velejárója, hogy nagyon kevés idő jut magunkra. Ha el is jut az ember a fürdőszobába, sokszor stopperrel lehet csak készülődni, és a "nincs egy göncöm se" reggeli 3/4-ed órás jelenet is megszűnik. Lófarok, sportcipő, pulcsi kombó eluralkodik az életünkön. Sőt, ha egyszer el is jutunk vásárolni tuti, hogy a gyerekrészlegen kötünk ki és nem magunknak veszünk valami csinit.


Szóval most össze szedtünk egy-két tippet, hogy mivel lehet gyorsan, könnyen ismét kicsit csinos formába lendülni.


Nyaka Dóri stylist és kislánya a Womom-bag nagykövetei voltak, mikor a táskánk útnak indult!:)


A következő szempontok játszanak anya ruhatárába fontos szerepet:

- gyorsan lehessen felhúzni

- kényelmes legyen, lehessen benne nagy mozdulatokat végezni, rövid és hosszú távot is lefutni

- könnyen tisztítható legyen, vagy ne látszódjon rajta a folt.

- ne legyen uncsi


A táska ami öltöztet:


Az alapkellékünk természetesen a mi kedvencünk a Womom-bag lesz. Egy táska ugyanis alapból öltöztet. Anyának pedig egy okos pelenkázótáska alapkelléke lesz, öltözékének örök darabja. Mi bevalljuk, ki nem állhatjuk a klasszikus, bagoly mintás, vászontégla pelenkázókat.


Ezért alkottunk egy táskát, ami csinos, jó anyának különböző élethelyzetekben (babakocsin, hordozáskor, apával kettesben...), nem kell mindig ide-oda pakolgatni. Többféle módon is hordható: hátizsákként, oldaltáskának, cutchnak, válltáskának.


Szóval ő lesz az alapdarabunk, ami, ha akarod csinos, ha akarod sportos. A Womom-baget itt tudod közelebbről megnézni: ITT


Alapszínek-apadarabok- izgalmas textúrák:


Érdemes azokból az alapszínekből, amikről tudod, hogy jól állnak alapdrabokat beszerezni. Póló, pulcsi, naci. Ha mintásat veszel mindenből, akkor nehezen fogod őket kombinálni. A minták helyett a gyors öltözködés titka az izgalmas textúrákban is megbújhat. Ha van egy-egy csipkehatású, áttört vagy fonás hatású, de egyszínű felsőd, akkor ahhoz gyorsabban tudsz nacit, szoknyát választani. Nem kell sokáig nézelődni, vajon mi fog hozzá menni. A krém táskánkat a vidám pasztell színekhez tavasszal igazán jó lesz viselni.Csinosan-kényelmesen:


Korábban ciki volt sportcipőt és a szoknyát, vagy a csinosabb stílust keverni, azonban ez anya igazi adu-ásza lesz. Ma már lehet kapni olyan sportcipőket, amik egy-egy kényelmes szoknyával is megállják a helyüket. Tudsz majd benne sprintelni, szaladni a kismotor után..sőt a Mybabyhug hordozókkal is szuper lesz!


Cool-kid Cool Mom:

Szoktál a gyerkőccel összeöltözni? Na ugye! Ha néha kicsit gyerekesre veszed a figurát, az a lelkednek is jót tesz. Ma már minden nagy márkának van gyerekrészlege, ahol képzeld a tinik mérete nem sokkal különbözik ám anyáétól. Néha nézz körül ott is bátran remek kincsekre lehet lelni mindkettőtök méretében.

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page