top of page

Tavaszi márkahullás-Ismerd meg vendégmárkáinkat- Varázspalló

Ha van játék, melyet minden háztartásban kötelezővé tehetnénk, akkor az bizony a Varázspalló lenne. Hogy miért? Mert ez nem egy játék, hanem ez egy eszköz arra, hogy tanítson játszani. Játszani akármivel, amiről nem is gondolnád, mennyi mindenre lehet képes, mennyi csodára, vidámságra, mennyi fantáziára..Ez mind a Varázspalló. Ismerjétek meg kik is állnak a varázspalló mögött.1. Mikor indul a márkád és mi a küldetése?


Miután megszületett az első gyermekünk a nagyvárosból egy csendes szigetre költöztünk. A játszótereink a folyópart, a szántóföldek és az erdő voltak. Ez a természetközelség a természettel való szoros együttélésünk ihlette gyerekeink játékait is. Amit csak tudtunk, mi magunk készítettünk el nekik, az alkotó folyamatba pedig a gyerekeket is igyekeztünk bevonni. Tudatos választás volt, hogy a sok műanyag, zenélőcsilingelő játékboltokban kapható tömegjáték helyett mindig előnyben részesítettük az egyszerű ám szabad fantáziajátékra ösztönző darabokat.

Hiszünk benne, hogy egy játék akkor az igazi, ha nem "megmond", ha "nincs kész" hanem kísérletezésre hív. Valahol ezen az úton született meg a legelső varázspalló a saját fiainknak 2011-ben.


2. Miben mások a Te termékeid, mint a piacon található más termékeké, miben próbálsz újat adni?


A varázspallót számunkra fontos értékek mentén alkottuk meg és ettől a jövőben sem szeretnénk eltérni. A vásárlóink amikor a mi termékünk mellett döntenek, döntenek a fenntarthatóság, az egyedi kézzel készített manufakturális gyártás, a gyártási hulladék és környezetterhelés minimalizálása mellett.
3. Miért tartod fontosnak, hogy az emberek magyar, kézzel készült termékeket válasszanak?


Mi hiszünk benne, hogy különös jelentőséggel bír az a tárgyi környezet, amellyel körülvesszük magunkat és a gyermekeinket. Ebben a természettől elszakított, felgyorsult és eldobható műanyag világban nagy ajándékot adunk a gyerekeinknek, ha természetes anyagokból, és lehetőség szerint kézzel megmunkált tárgyakat adunk a kezükbe. Minden ilyen tárgynak, játéknak saját története van és mind az a gondoskodás, szeretet amellyel az alkotók készítik benne rejlik. Ettől lesznek ezek egészen csuda módon különlegesek és picit varázslatosak is. Az, hogy helyben készülnek, a lehető legkisebb környezeti terheléssel, az pedig szintén a gyermekeink jövője miatt egy fontos voks a fenntarthatóság mellett.
Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page