top of page

Tavaszi márkahullás-Ismerd meg vendégmárkáinkat- Funkidz

Vannak édesanyák, akik nem csupán egyedül de összefogva is nagyon ügyesek. Ilyenek a Funkidz "lányok" Réka és Adrien, ahol két édesanya álmodja meg igazi csapatként a kis puhatalpú cipőcskéket és hozza el a legkényelmesebb és legmenőbb leggingseket nekünk. Ismerjétek meg a Funkidz csapatát.


1. Mikor indul a márkád és mi a küldetése?


2016 decemberében indítottuk el online shopunkat, a www.funkidz.hu oldalt, ahol puhatalpú kiscipők, leggings-ek, sapka-sál szettek, fejpántok, újszülött termékek és szezonális termékek (rövidnadrág, kiscsizma, nyári ruha) érhetőek el. A termékekhez felhasznált anyagok változatosak, méretezésüket tekintve újszülött kortól 4 éves korig rendelhetők.

Olyan ruhamárkát kínálunk anyatársaiknak és gyermekeiknek, amely kicsit eltér az itthon megtalálható palettától, ugyanakkor elérhető áron juthatnak jó minőségű, kézzel készült, vagány, egyedi, kényelmes ruházathoz.
2. Miben mások a Te termékeid, mint a piacon található más termékeké, miben próbálsz újat adni?

Puhatalpú cipőinket emelnénk ki leginkább, mely eltér az itthon megtalálható daraboktól. A cipők külső része pamutvászon anyagból készülnek a megszokott bőr helyett. Jól szellőzik, nem izzad bele a gyerkőc lába, mindemellett és nem utolsósorban pedig irtó vagány mintáink vannak. Belül organikus bambuszpamuttal béleljük cipőinket, mely nem irritálja a legkisebbek bőrét sem és melegen tart a hűvösebb időkben. Nyárra készítünk bélés nélküli darabokat is. Talpuk csúszásmentes.


3. Miért tartod fontosnak, hogy az emberek magyar, kézzel készült termékeket válasszanak?


A kézzel készült terméknek óriási értéke van. És itt most nem arra gondolok, hogy nagyon drága lenne, hanem arra, hogy szívvel-lélekkel készülnek. Nagyon sok időt és energiát igényel minden egyes termék elkészítése, a megfelelő anyagok kiválasztása, a termék megtervezése, kivitelezése. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk egymást, ezért a magyar kézzel készült termékek vásárlását előnyben részesítjük. Szerencsére egyre többen vagyunk, akik belevágtak és mertek egyedit alkotni, amire azt gondoljuk nagy szükség van itthon. Remek ötletek születnek, csodás termékek kaphatóak itthon, legyen szó ruháról, cipőről, natúr kozmetikumokról, kiegészítőkről és a lista végtelen.


4. Mit üzennél a most éppen várandós kismamáknak? Szerinted, mi a legfontosabb, amire fel kellene készülniük?


Az egyik legcsodálatosabb időszakban van egy nő, aminek minden pillanatát érdemes kiélvezni. A legfontosabb, hogy bízzanak magukban, a megérzéseikben, ne hagyják magukat elbizonytalanítani semmiben.


Nadrág: Funkidz

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page