top of page

Tavaszi márkahullás-ismerd meg vendégmárkáinkat-Bibi’s Organic Kidswear

Lányos anyukának lenni elég jó dolog. Főleg azért, mert lányos anyukaként az ember kicsit babázik is a szó legklasszikusabb értelmében. Lányos anyukaként az ember elindul vásárolni sok-sok hónap után magának és biztosan a kislányának vesz valami szépet nem magának. Meg persze a nagyiknál is van az a fogalom "Nem bírtam ott hagyni ezt a gyönyörű kis ruhát!".


Szóval lányos anyukának lenni kicsit mindig a ruha körül forog az ember fantáziája.:)


A Bibi's Organic Kidswear ezért a lányos anyukák álma. Olyan ruhákat álmodik Bianka, amely minden kislány és anyukájának, meg nagymamájának álma. Ismerjétek meg az ő útjukat is, amely most a mi márkaboltunkba is vezetett.


Mikor indult a márkád és mi a küldetése?


Rengeteg munka és szervezést követően a Bibi’s Organic Kidswear-t 2017-ben alapítottam. Cégem, a ruhaipar által sajnálatos módon még igencsak mellőzött organikus alapanyag felhasználásával, a környezettudatosságot teljes mértékben szem előtt tartva készít gyerekruhákat a 0-6 éves korosztály számára.


Fontos, hogy kényelmes, divatos viseletet biztosítsanak, mindezt ugyanakkor káros anyagoktól mentesen. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy megalkotok egy olyan magas minőségű, gyerekruha márkát, ami a környezettudatosság mellett egytől egyig meseszép darabokból áll.


Miben mások a Te termékeid, mint a piacon található más termékeké, miben próbálsz újat adni?


A kollekció darabjai egytől egyig gondosan elkészített, az első varrástól az utolsó csipkéig minőségi, organikus anyagokból készülő termékek. Mindez egy lépés annak érdekében, hogy a környezetükre igényes és érzékeny szemléletű generációt neveljünk.


Minden ruhácska exkluzív csomagolásban, személyre szabott szövegezésű kísérőkártyával együtt érkezik a megrendelőhöz, pontosan azért, hogy már maga a kicsomagolás is egy élmény legyen.
Miért tartod fontosnak, hogy az emberek magyar, kézzel készült termékeket válasszanak?


Az általam készített ruhákkal alternatívát kínálok a tömegáruval szemben. A kevésbé tudatos vásárlók időnként figyelmen kívül hagyják, hogy néhány ember milyen árat fizet azért, hogy az árcédulán számunkra tetsző összeg szerepeljen. A Bibis Organic Kidswearnél minden befektetett energia Magyarországról érkezik, ami ugyan több költséggel, de egyben magasabb minőséggel jár együtt.

Mit üzennél a most éppen várandós kismamáknak? Szerinted, mi a legfontosabb, amire fel kellene készülniük?


Minden terhesség más és más, általános tanácsok jutnak csak eszembe amiket mindenhol kap egy kismama. Ha mindenképpen mondanom kellene valamit akkor az első várandósság alatti szükségtelen dolgok vásárlására hívnám fel a figyelmet.


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page