top of page

Tavaszi márkahullás- ismerd meg vendégmárkáinkat- GitaMom Csepphinta

A boltban a játszósarokban lóg egy csepphinta. Aki betér hozzánk az az első, hogy bepattan oda. Aztán, ha jön pici baba hordozót próbálni, kivesszük a babzsákját és arra fektetjük míg ölelésbe kerül, hogy addig is jó helye legyen. Jön anyuka, barátnő, ismerős főzök egy kávét vagy teát és van, hogy oda huppan bele a vendég....ilyenkor mindig hosszabbak a beszélgetések. Kata az Örökmozgó oktatója minden óra végén kéri akasszuk föl a hintát!


Képzeljétek mi történik egy ilyen hintával az otthonotokban! Maga a csepp csoda!


Ismerjétek meg Hegyi Margitot, aki az egész Csepphinta világot kitalálta és cseppenti bele a legkedvesebb otthonokba kintre vagy bentre egyaránt!
Mikor indul a márkád és mi a küldetése? Hat éve már bárki rendelhet, vásárolhat GitaMom csepphintát, de története korábban indult. Olyan termékeket készítünk, amelyek a családok mindennapjait könnyíthetik meg. Emellett fontos, hogy könnyen kezelhetőek és tetszetősek legyenek termékeink.


Miben mások a GitaMom termékek, mint a piacon található más termékek?

  • A GitaMom csepphintánál 11 alapszínből lehet összeállítani a hintapalást, hintafenék, hintapárna színeit, így a színválaszték hatalmas, igény esetén dekor vásznat is használunk. (Ezáltal a termékünk mindig harmóniában áll a család otthonával, hiszen mindenki saját maga választja ki a neki tetsző színvilágot.)

  • A hinták teherbírása 200 kg, ezzel egyrészt biztosított a tartósság, másrészt a gyermek nem növi ki. Akár együtt is használhatja testvérével, barátjával.

  • A GitaMom csepphinta párnája kivehető, és külön is használható. A gyerekek előszeretettel használják mesenézéshez, párnacsatához, szerepjátékokhoz.

  • A párna tölteléke polisztirolgyöngy, ez nem áll össze csomókba, nem penészedik be. A párna erős belső huzata olyannyira összetartja a golyókat, hogy mosógépben is mosható, ha netán beleöntene a gyermek valamit.

  • A gyöngy töltelék kellemesebb is, hiszen nem a gyermek feneke alakul a párnához, ezzel különböző izomfeszüléseket, kényelmetlenséget okozva, hanem a párna a gyermekhez.

  • A termékük magyar kézműves termék, több évtizedes varró gyakorlattal, tapasztalattal, gyógytornász, gyógypedagógus ajánlásával.

  • ACTIVE és a PREMIUM hintájukhoz felfüggesztő rugót csomagolunk, így a kényelmi és a készségfejlesztési lehetőségek hatványozottan jelentkeznek, hiszen nem csak hintázni lehet vele, hanem függőlegesen rugózni is, sokkal nagyobb élvezet, sokkal több érzékszervi képességet fejleszt.Mit üzennél a most éppen várandós kismamáknak? Szerinted, mi a legfontosabb, amire fel kellene készülniük?


Azt üzenem nekik, hogy többet figyeljenek a belső hangjukra, megérzéseikre, mint a millió külső ingerre. Szeressék magukat, mert az majd hatással lesz gyermekeikre is.
Rovatok
Legutóbbi cikkek