Bemutatkoznak a Monello Babay&More babacsillagok

Februárban új taggal bővült a Mybabyhug Bolt csapata. A praktikus és könnyű használatú babacsillagok megalkotóját Esztert és édesanyját is szeretnénk Nektek közelebbről bemutatni.


Márkaboltunk megnyitásával számos olyan márkának is szeretnénk lehetőséget adni Pécsett és a webshopunkban, akik az okos és tudatos babadizájnt képviselik.


Így találkoztunk össze Voit Eszterrel, aki szintén két gyermeke mellett kezdett bele egy teljesen új irányba és saját anyai ösztönei és igényei diktálta termékfejlesztéssel, valamint ruhaipari szakember édesanyjával közösen koordinálják a Monello Baby&More márkát.


A nagymama tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt.


Voit Eszter közgazdászként végezett. 15 év a reklámszakmában, 6 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 2013-ban pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életébe. "2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít neki naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek."


A csillagok:


Egy praktikus mami babakelengyéjének elengedhetetlen darabja a Monello baby&more babamelegítő kiscsillag, amit szinte mindenhol és mindenkor, minden ruhával használni tud. Egyenletes melegben tartja a háton fekvő kisbabát. Több, mint egy baba takaró. Kapucnis és kényelmes, nikkelmentes, mosógépben mosható. Kézzel és sok szeretettel készítve, álomporral meghintve.


A csillagok több féle kivitelben készülnek, nyárra, télre, nyitott vagy zárt végtagokkal. Természetesen több méretben.
Okos kiegészítők:


A csillagok mellett számos saját tapasztalatból eredő terméket készítenek még a puhaság jegyében, melyeket a csillagokkal együtt ezentúl a Mybabyhug Bababolt kínálatában is megtalálhattok (Pécs, Édesanyák u. 4.)


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon