top of page

Szuperhős hetek és szuper kedvezmények!

Februárban a Szuperhősöket ünnepeljük! Szuperhősök köztünk élnek: ott kávéznak reggel köntösben az ablaknál egy hosszú babasírással telt éjszaka után. Hatalmas puzzle tornyokat építenek a 3. műszak munka után fáradhatatlanul. Írják meg a házijukat este 8-kor egy hosszú különórákkal zsúfolt nap után. Ott totyognak a játszótér felé hatalmas lépcsőket megmászva... Szóval most őket szuperhősöket ünnepeljük vidám köntösben egy csomó kedvezménnyel virtuálisan és a boltban is.


Mini fotózás: hétköznap délelőttönként a Mybabyhug boltban


Kedvezmények a Szuperhősöknek!


Van nekünk egy nagyon édes kollekciónk a totyogós SuperSize kollekciónk, amit kifejezetten azon totyogósoknak találtunk ki, akik megrögzött öleléspártiak 2 éven felül is, és őket apa már nem a hátára kapja, hanem ők kapják a mellkasukra apát. Ezt a SuperSize kollekciót most leáraztuk és a legmenőbb Szuperhős dizájnhoz ebben a méretben most 10%-al olcsóbban juthattok hozzá.SzuperAnyáknak SzuperTáska:


Nem kell talán sokaknak bemutatnom a mi szuper sokoldalú igazi Womom-bag, anyatáskánkat. Ha akarod nagy, ha akarod kicsi, ha akarod hátizsák, ha akarod válltáska, ha akarod a hordozó derékpántján, ha akarod övtáskaként használod a kis clutch részét. Nincs mit hozzáfűzni, egyszerűen Szuper! És most őt is leáraztuk! Keressétek itt:


Szuper kiegészítők a szuperhős léthez:


Összegyűjtöttük a legszuperhősösebb dolgokat Nektek a kínálatból, legyen az játék, dekoráció, vagy textília itt mindent egyben megtaláltok:

Mini fotózás a Mybabyhug Boltban:


Átalakult a márkaboltunk hangulata is, és a fotósarkunk is. Gyönyörűséges szuperhős mosolyokat kattintunk el az utókornak. Kérjetek időpontot hétköznap délelőttönként telefonon vagy fb-on: www.fb.com/mybabyhugbababoltpecs
Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page