Szuperhős hetek és szuper kedvezmények!

February 11, 2019

Februárban a Szuperhősöket ünnepeljük! Szuperhősök köztünk élnek: ott kávéznak reggel köntösben az ablaknál egy hosszú babasírással telt éjszaka után. Hatalmas puzzle tornyokat építenek a 3. műszak munka után fáradhatatlanul. Írják meg a házijukat este 8-kor egy hosszú különórákkal zsúfolt nap után. Ott totyognak a játszótér felé hatalmas lépcsőket megmászva... Szóval most őket szuperhősöket ünnepeljük vidám köntösben egy csomó kedvezménnyel virtuálisan és a boltban is.

 

 Mini fotózás: hétköznap délelőttönként a Mybabyhug boltban

 

Kedvezmények a Szuperhősöknek!

 

Van nekünk egy nagyon édes kollekciónk a totyogós SuperSize kollekciónk, amit kifejezetten azon totyogósoknak találtunk ki, akik megrögzött öleléspártiak 2 éven felül is, és őket apa már nem a hátára kapja, hanem ők kapják a mellkasukra apát. Ezt a SuperSize kollekciót most leáraztuk és a legmenőbb Szuperhős dizájnhoz ebben a méretben most 10%-al olcsóbban juthattok hozzá. 

 

 

 SzuperAnyáknak SzuperTáska: 

 

Nem kell talán sokaknak bemutatnom a mi szuper sokoldalú igazi Womom-bag, anyatáskánkat. Ha akarod nagy, ha akarod kicsi, ha akarod hátizsák, ha akarod válltáska, ha akarod a hordozó derékpántján, ha akarod övtáskaként használod a kis clutch részét. Nincs mit hozzáfűzni, egyszerűen Szuper! És most őt is leáraztuk! Keressétek itt:

www.mybabyhug.com/szuperhos-hetek

 

Szuper kiegészítők a szuperhős léthez: 

 

Összegyűjtöttük a legszuperhősösebb dolgokat Nektek a kínálatból, legyen az játék, dekoráció, vagy textília itt mindent egyben megtaláltok: 

www.mybabyhug.com/szuperhos_hetek

 

 

 

 

Mini fotózás a Mybabyhug Boltban: 

 

Átalakult a márkaboltunk hangulata is, és a fotósarkunk is. Gyönyörűséges szuperhős mosolyokat kattintunk el az utókornak. Kérjetek időpontot hétköznap délelőttönként telefonon vagy fb-on: www.fb.com/mybabyhugbababoltpecs

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Rovatok
Please reload

Legutóbbi cikkek
Please reload

Címkék