top of page

MyBabyShower a Myabyhug boltban

Ha a fiúknak kijár a tejfakasztó, nekünk csajoknak kijár egy fergeteges MyBabyShower buli, ahol összejöhetünk gyerekpezsgőt iszogatunk, sütit falatozunk és ajándékot bontogatunk.

A Mybabyhug Bolt ezentúl ilyen fergeteges programot is kínál a kisbabát váró hölgyeknek és barátnőiknek, levéve ezáltal a terhet a barátnők válláról szervezésben, helyszínben, ajándékozásban és örömszerzésben.

A program persze több egy egyszerű összejövetelnél, hiszen az ajándéklistától kezdve, a jó hangulat biztosításán túl, az emlékszerzésről is gondoskodunk.

Milyen is lesz egy MybabyShower buli nálunk?

Először is a kismama bejöhet szétnézni nálunk és írhat egy listát, mi tetszik neki. A többiek pedig úgy adhatnak ajándékot, hogy biztos örömet szerezzenek. A listán szereplő ajándékok közül választva biztos lesz a siker.

A nagy napon mi különleges hangulatba öltözve várjuk a részt vevőket aprósüteménnyel, itókával.

A kismama természetesen egy ilyen eseményről nem távozhat valami különleges ajándék nélkül, amit itt közösen fogunk elkészíteni.

Baba körforgót készítünk majd, melynek egy-egy függőjét egy-egy barátnő teszi majd hozzá saját kezűleg. Ne aggódjatok, mi mindent biztosítunk hozzá és a készítés sem lesz nagy ördöngösség, de az eredmény annál inkább, hiszen a kicsi buksija felett fog majd díszelegni vigyázva rá, úgy hogy mindenki kicsit beleadja a szívét lelkét.

Az eseményt dokumentáljuk és lesz egy kis babavárós fotófalunk is ahol, megörökíthetitek a Ti babaváró nagy napotokat.

A kismamának a bolt egy ajándéktalányt is ajándékoz, mellyel minden Mybabyhug termék 15% kedvezménnyel vásárolható.

Maximális létszám 10 fő

A buli ára: 3900.-/fő

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page