Mybabyhug ezentúl a játékban is Veletek

Szeptember óta nagy átalakulásokon mentünk át. Régóta szemeztünk a gondolattal, hogy, amit ölelésben nyújtunk különleges Mybabyhug életérzés, azt más területekről is összegyűjtsük Nektek a babázásban, gyermekek fejlődésében.


Szívügyünk a kreatív játék:


Az, hogy gyermekedre időt szánsz és megadod neki a kreatív, különleges közös játék élményét nagyobb korban pont olyan fontos, mint az első időszakban a hordozás. Ezért is szívügyünk a különleges játék kérdése.

Így aztán összegyűjtöttük a legszebb, legigényesebb legkülönlegesebb játékokat, készítőket, akiket mi ajánlunk 0-6 éves korig. A közös bennük, hogy egészen új dimenziót nyitnak a játékban, minőségi alapanyagokból készülnek ....és persze, ami a mi kedvencünk mindben a dizájn. Ezek a játékok nem tucat játékok, melyekkel tele vannak a bevásárló központok polcai, nem műanyagok súlyos tömege, hanem gondosan, sokszor művészek-pedagógiai szakemberek által tervezett, díjnyertes, fejlesztő játékok, melyek multifunkcionalitásuk által a gyermek egészséges kreativitásának, szellemi fejlődésének alapjait adják.


Játékok a legkisebbeknek:


A legapróbbaknak fontos, hogy legkevésbé legyen az egészségre káros. A finom motorikát, érzékszerveket finoman fejlesztő játékok széles körét ezentúl a webshopban is és a márkaboltunkban is.Fejlesztés különlegesen, szépen:


Szeretjük az olyan játékokat, melyek különleges módon késztetik játékra és fantáziálásra a lurkókat. Ezért válogatjuk össze azokat a játékokat, melyek különleges környezetet biztosítva ihletet is adnak nem túl konkrétak. Sokszor nincsenek korhoz kötve és időtlenek is. A mozgásfejlődésben pedig nélkülözhetetlenek.MyTeddyBall- a különleges fejlesztő fittball

A fejlesztőjátékok nagy része a szellem tornáztatója is nem csupán a testé. Logikai, ügyességi és verbális fejlesztőinket keressétek a webshopban és a márkaboltunk polcain. Nekünk nagy kedvenceink a mágneses kirakók és a francia palacsintázó.Az elmaradhatatlan pihe-puha társ:


Nincs az a gyerkőc, aki ne örülne bármikor egy pihe-puha barátnak. Lesznek ezek közül olyanok, akik az alvásnál társak, olyanok, akik az oviban egy biztos, ha különlegeset választasz azt a gyerkőc is értékelni fogja. Arról nem is beszélve, hogy sokszor ezek a gyönyörű barátok még felnőttkorban is jó emlékeket őriznek, ezért fontos a minőségi, tartós barát.


Díszdobozos haverok igazi gyönyörű és hasznos ajándék kicsiknek és nagyoknak is

A maileg Dán gyönyörűségei szinte már műalkotások, biztos Veletek lesz 30 év múlva is.

Játékainkat keresd itt: webshop

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon