top of page

Pécs első dizájner csodaboltja, ahol otthon vagy babával- Mybabyhug Bababolt

Közel egy hónapja nyitott meg a Mybabyhug Bababolt az Édesanyák útján a szülészeti klinika szomszédságában.

Nem titkolt célunk volt, hogy egészen új szokásokat és értékeket csempésszünk a babázós mindennapokba és ünnepléshez.


Időt és odafigyelést szánj a gyermekedre! A szülő-gyermek kapcsolaton alapuló kínálat:


Szerintünk a mai gyerkőcöket túl sok inger éri, túl sok zaj és kevés odafigyelés a nagy rohanásban elfelejtünk leülni és társasozni egy jót, pici babákat pedig a rossz szülői szokások miatt kevés ölelés éri, mert az a borzasztó felfogás uralkodik, hogy elrontjuk őket a túl sok babusgatással.

Nálunk nem fogsz olyan játékot találni, amely célja, hogy a gyerkőcöt önállóan lefoglalja. Nincs zenélő, világító, távirányítóval messziről bekapcsolható körforgónk. Nincs nálunk rezgős babaszék és műanyag cumi sem. Mert mi nem klasszikus bababolt vagyunk, hanem annál sokkal több.

Amit nálunk találhattok, az egytől-egyig a különleges gyermek-szülő kapcsolaton munkálkodik már pici babakortól sokszor a fenntarthatóság és különlegesség szellemében.


Találhattok nálunk békés szundikhoz, jóleső sétákhoz, összebújáshoz ortopédiai minősítésű Mybabyhug hordozóeszközöket, amely a legszebb módja az ölelésnek és kényeztetésnek. Visszafogott kis szériás babaszoba kiegészítőket a minimalizmus jegyében. Találhatsz csupa fa játékot a kreativitás, finommotorika, logika és szabad játék fejlesztésének jegyében 0-100 éves korig. Hazai készítők biokozmetikumait a legfinomabb ápolásért. Öko-és biopmaut babakelengyét a legszebb kivitelezésben. Okos és praktikus kiegészítőket anyának. A legújabb mozgásfejlesztő eszközöket. Variálható, kényelmes pihe-pua ruházatot.




Baba-mama tér élményekkel megtöltve:


A boltban nem csupán a kínálattal, de a segítségben is szeretnénk új irányt mutatni. Szeretnénk, ha hozzánk nem csupán vásárolni térnél be, de tanácsért is akármikor. Ha bizonytalan vagy kezdő kismamaként öltöztetésben, ápolásban, babahordozásban, gyerkőc fejlesztésben számos workshopunk van és tanácsadónk segít akár személyre szabottan is az eligazodásban, hogy pontosan olyan eszközökkel vehessétek magatokat körül, melyekre szükségetek van a mindennapok kihívásában.

Minden hónapban vannak programjaink, workshopjaink kifejezetten a szülői eligazodáshoz. Aktuális programjainkat keresd a weboldalunkon a Márkabolt menüpontban.




Egy bolt, ahol otthon vagy:


Gyertek be egy kávéra, egy kis játékra bármikor. Mini játszónkban a nálunk kapható eszközök többsége kipróbálható, a gyerkőcök számára már a vásárlás előtt tesztelhető. Gyermekprogramjainkon is folytatjuk az elveinket. Csupa-csupa kreatív és kiegyensúlyozott fejlődéshez szükséges foglalkozást kínálunk már babakortól kiscsoportokban. De, ha éppen arra van szükségetek, hogy kicsit vigyázzunk a csemetétekre 3 év felett vállalunk gyermekmegőrzést, mert tudjuk milyen nehéz megbízható és rugalmas segítséget találni pár órára míg anya gyors bevásárol vagy ügyet intéz.





Helló Baba:


Nem csak a szülőknek, de a család többi tagjának is megoldjuk a fejtörést, mit kapjon a baba. Újszülötteknek akár anya kívánságlistát is össze tud nálunk állítani, így a család csak kipipálja a meglepetést. De a "Hello Baba" csomagjaink is óriási sikernek örvendtek az elmúlt időszakban, ahol doboznyi szépséget válogathattok össze, mi becsomagoljuk, Ti pedig csak örömet okoztok a piciknek és szüleiknek.





Nézzetek be hozzánk és távozzatok elvarázsolva!:)

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page