top of page

Mybabyhug varázsbirodalom született

Már a közösségi felületeken sokat láttatok a mi márkaboltunkról. Belecsaptunk rögtön a közepébe, pedig még meg se mutattuk hogyan is született, mennyien vettek részt benne, hogy megszülessen a mi csoda helyünk.


Régóta érett bennünk a gondolat, hogy kell egy hely, ahol Ti bekuckózhattok és segítünk a hordozó kiválasztásában, a kiegészítőink használatában és olyan más alkotók termékeivel is találkozhattok, akiket mi nagyra becsülünk a babás témában.


Nem volt könnyű, de a sors keze benne volt a helyválasztásban és roppant hozzánk illő módon Pécsett az Édesanyák útján a Szülészeti Klinika közvetlen szomszédságban találtuk meg a szerelemhelyünket.Enteriőr és funkciók:


Amikor meg volt a tér és a kihívás, nem szerettük volna a véletlenre bízni az atmoszférájának kialakítását. Így megkértem Radnai Yvette lakbernedezőt (RY Interior), - aki amúgy halkan megjegyzem az Aranyalma Gyermekfejlesztő központ vezetője "civilben"-, hogy segítsen nekem a tapasztalatával és szuper ízlésével ide egy kis varázsbirodalmat tervezni. A lakberendezői és gyermekfejlesztői véna ötvözete igazi telitalálatnak bizonyult és nagyon szépen ki tudtuk alakítani a bolt funkcionális "állomásait", a hely adottságait maximálisan kihasználva.

A bolt hangulatában és részleteibe is bele-bele csempésztük a mi mackónkat, ami igzán egyedivé teszi a külső-belső megjelenést.


A JUSTA falmatricás csapata például elkészítették azokat a speciális macis falmatricákat, amik aztán olyan hatásúak a falon, mintha tapéta lenne. Egyszerűen nem tudunk betelni vele!


A bejárat előtt pedig, ha a lábatok elé pillantotok az "Egyedi lábtörlők" jóvoltából gyönyörű logózott belépőnk született, amely igazán elegánssá teszi a bejáratunkat.A boltban az egyes témák szépen elkülönülnek és nálunk mindent megtalálhattok, ami:


- Babaápolás: Válogatott alapanyagokból megálmodott, magas hatóanyagú, kézzel készülő biokozmetikumok hazai alkotóktól. Ezen a részlegen mindent megtaláltok, ami ápolja a testet segíti az egészség megőrzését és gyönyörködteti a szemet is.


- Babakelengye: A bolt középső területén a legkisebbeknek kedvezünk gyönyörű, pasztell induló csomagokkal a kiságyba, a ruházatban, a higiéniában. Pelenkák, rácsvédők, kispárnák, ágyneműhuzatok sokasága mind-mind kis szériás kivitelben.


-Babahordozás: Természetesen a legnagyobb területet ennek a témának szenteltük. Itt vannak készletről vásárolható hordozók, próbadarabok, kiegészítők, hozzá tartozó ruházat anyának-babának. Ez a területünk egy kis paradicsom a hordozás szerelmeseinek.


-Játék: A szívünk másik csücske bizony a játék válogatásunk, ahol 0-6 éves korig csupa olyan kincset tartunk, melyet máshol nem találsz meg a városban. Fontos szempont volt, hogy kicsit mások legyenek a játékaink, legyenek különlegesek, hassanak másképp az érzékszerveinkre. Vannak műalkotásszerű, kézzel készült matatókönyveink, fa- Waldorf szellemű- játékaink, fejlesztő játékok a világ másik feléről, fenntartható gyártással készülve, textil rágókák, címkerongyik, élménykockák a legkisebbeknek és komoly logikai fejlesztők nagyoknak, illetve a testet is meg tudjuk mozgatni hiszen van Csepphintánk és Varázspallónk is.Mybabyhug Világa:


Ez a bolt azonban sokkal több egy egyszerű boltnál. Szerettem volna, ha az, ami bennünket a hordozóeszköz gyártásnál motivál, hogy a kreativitás és a személyesség mindig jelen legyen a munkáinkban az itt is ki tudjon teljesedni.Így aztán a bolt funkcióján kívül lett itt nekünk:


-Mini Játszóház: Van egy bájos kis sarkunk, sok-sok párnával egy mini Mybabyhug bolttal, hozzá kötényekkel, mini hordozókkal, pénztárgéppel és sok-sok játékkal. Itt is lóg egy Csepphinta és a Varázspalló is azonnal kipróbálható. A játszósarkunk különlegessége, hogy "babysitterkedést" is vállalunk nyitva tartási időben, előre egyeztetett időpontban 3 éven felüli gyerkőccel társasozunk ,mesét olvasunk míg anyának-apának dolga van.


-Programok: Nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni az igényes és tartalmas kikapcsolódásra, ezért számos programunk van anyukáknak, hogy ki tudjanak szakadni a gyerekes mókuskerékből, fel tudjanak töltődni kicsit és újult erővel belevágni az éjszakázásába. De vannak gyerkőcprogramjaink is, tanácsadás jellegű programok és a nálunk megtalálható márkákkal is találkozhattok majd workshopok keretében.
Az alábbi márkákat találjátok meg nálunk: PeggyBaby, Kistojás babajátékok, Herabrting, BabyMountain, Csipkelengye, Symbyo, Moniro, F'Lart Szilikonékszerek, PlanToys, Pojga, Renufaktúra, Csepphinta, JUSTA, Möbius, VeraNatura, Varázspalló, Bibi's, Mybabyhug, Smart Games, Goki, Florist de Bebe,
Rovatok
Legutóbbi cikkek