top of page

Mybabyhug varázsbirodalom született

Már a közösségi felületeken sokat láttatok a mi márkaboltunkról. Belecsaptunk rögtön a közepébe, pedig még meg se mutattuk hogyan is született, mennyien vettek részt benne, hogy megszülessen a mi csoda helyünk.


Régóta érett bennünk a gondolat, hogy kell egy hely, ahol Ti bekuckózhattok és segítünk a hordozó kiválasztásában, a kiegészítőink használatában és olyan más alkotók termékeivel is találkozhattok, akiket mi nagyra becsülünk a babás témában.


Nem volt könnyű, de a sors keze benne volt a helyválasztásban és roppant hozzánk illő módon Pécsett az Édesanyák útján a Szülészeti Klinika közvetlen szomszédságban találtuk meg a szerelemhelyünket.



Enteriőr és funkciók:


Amikor meg volt a tér és a kihívás, nem szerettük volna a véletlenre bízni az atmoszférájának kialakítását. Így megkértem Radnai Yvette lakbernedezőt (RY Interior), - aki amúgy halkan megjegyzem az Aranyalma Gyermekfejlesztő központ vezetője "civilben"-, hogy segítsen nekem a tapasztalatával és szuper ízlésével ide egy kis varázsbirodalmat tervezni. A lakberendezői és gyermekfejlesztői véna ötvözete igazi telitalálatnak bizonyult és nagyon szépen ki tudtuk alakítani a bolt funkcionális "állomásait", a hely adottságait maximálisan kihasználva.

A bolt hangulatában és részleteibe is bele-bele csempésztük a mi mackónkat, ami igzán egyedivé teszi a külső-belső megjelenést.


A JUSTA falmatricás csapata például elkészítették azokat a speciális macis falmatricákat, amik aztán olyan hatásúak a falon, mintha tapéta lenne. Egyszerűen nem tudunk betelni vele!


A bejárat előtt pedig, ha a lábatok elé pillantotok az "Egyedi lábtörlők" jóvoltából gyönyörű logózott belépőnk született, amely igazán elegánssá teszi a bejáratunkat.



A boltban az egyes témák szépen elkülönülnek és nálunk mindent megtalálhattok, ami:


- Babaápolás: Válogatott alapanyagokból megálmodott, magas hatóanyagú, kézzel készülő biokozmetikumok hazai alkotóktól. Ezen a részlegen mindent megtaláltok, ami ápolja a testet segíti az egészség megőrzését és gyönyörködteti a szemet is.


- Babakelengye: A bolt középső területén a legkisebbeknek kedvezünk gyönyörű, pasztell induló csomagokkal a kiságyba, a ruházatban, a higiéniában. Pelenkák, rácsvédők, kispárnák, ágyneműhuzatok sokasága mind-mind kis szériás kivitelben.


-Babahordozás: Természetesen a legnagyobb területet ennek a témának szenteltük. Itt vannak készletről vásárolható hordozók, próbadarabok, kiegészítők, hozzá tartozó ruházat anyának-babának. Ez a területünk egy kis paradicsom a hordozás szerelmeseinek.


-Játék: A szívünk másik csücske bizony a játék válogatásunk, ahol 0-6 éves korig csupa olyan kincset tartunk, melyet máshol nem találsz meg a városban. Fontos szempont volt, hogy kicsit mások legyenek a játékaink, legyenek különlegesek, hassanak másképp az érzékszerveinkre. Vannak műalkotásszerű, kézzel készült matatókönyveink, fa- Waldorf szellemű- játékaink, fejlesztő játékok a világ másik feléről, fenntartható gyártással készülve, textil rágókák, címkerongyik, élménykockák a legkisebbeknek és komoly logikai fejlesztők nagyoknak, illetve a testet is meg tudjuk mozgatni hiszen van Csepphintánk és Varázspallónk is.



Mybabyhug Világa:


Ez a bolt azonban sokkal több egy egyszerű boltnál. Szerettem volna, ha az, ami bennünket a hordozóeszköz gyártásnál motivál, hogy a kreativitás és a személyesség mindig jelen legyen a munkáinkban az itt is ki tudjon teljesedni.



Így aztán a bolt funkcióján kívül lett itt nekünk:


-Mini Játszóház: Van egy bájos kis sarkunk, sok-sok párnával egy mini Mybabyhug bolttal, hozzá kötényekkel, mini hordozókkal, pénztárgéppel és sok-sok játékkal. Itt is lóg egy Csepphinta és a Varázspalló is azonnal kipróbálható. A játszósarkunk különlegessége, hogy "babysitterkedést" is vállalunk nyitva tartási időben, előre egyeztetett időpontban 3 éven felüli gyerkőccel társasozunk ,mesét olvasunk míg anyának-apának dolga van.


-Programok: Nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni az igényes és tartalmas kikapcsolódásra, ezért számos programunk van anyukáknak, hogy ki tudjanak szakadni a gyerekes mókuskerékből, fel tudjanak töltődni kicsit és újult erővel belevágni az éjszakázásába. De vannak gyerkőcprogramjaink is, tanácsadás jellegű programok és a nálunk megtalálható márkákkal is találkozhattok majd workshopok keretében.




Az alábbi márkákat találjátok meg nálunk: PeggyBaby, Kistojás babajátékok, Herabrting, BabyMountain, Csipkelengye, Symbyo, Moniro, F'Lart Szilikonékszerek, PlanToys, Pojga, Renufaktúra, Csepphinta, JUSTA, Möbius, VeraNatura, Varázspalló, Bibi's, Mybabyhug, Smart Games, Goki, Florist de Bebe,




Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page