top of page

"Csípő Barát" minősítés kapott a Mybabyhug a legnagyobb csípő specialista amerikai, ortopé

A Mybabyhug műhelye több,mint 6 éve gyárt babahordozókat és alapvetően rólunk az felfogás járja, hogy a legtrendibb öleléseket gyártjuk a piacon. Mi azonban minden erőnkkel azon küzdünk, - és a dizájn is azt a célt szolgálja- hogy a helyes babahordozás mindenki számára vonzó és elérhető lehessen. Szeretnénk minden szülő számára vonzóvá tenni azt, hogy egy kenguruval szemben egy menő, ám annál egészségesebb hordozóeszközt válasszanak és szeretnénk azoknak is alternatívát jelenteni, akik a szélsőséges hordozási tanácsok ellenére könnyedén szeretnének hordozni.


Tudatosan fejlesztünk már a kezdetektől és büszkék vagyunk az innovációra (GrowingTogetherSystem), ahogy a hordozóink állíthatóak pontosan azért, hogy együtt nőve a babákkal minden életszakaszban a leghelyesebb ortopédiai tartást biztosíthassuk! Nem kis felelősség ez és nem kevés munkánk, kreativitásunk és felhalmozott szakértelmünk van minden egyes ölelésben.


A napokban pedig óriási megtiszteltetés ért bennünket egy hosszadalmas minősítési folyamat lezárásaként, ugyanis a tengerentúlról az egyik legrelevánsabb non-profit szervezet ismerte el az eddigi munkánkat és termékeink egészségügyi jelentőségét.


Az INTERNATIONAL HIP DYSPLASIA INSTITUTE (https://hipdysplasia.org) hivatalosan is "Csípő barát" minősítéssel látta el termékeinket és elismerte, hogy a hordozóink szerepe óriási a gyermekek helyes csípőfejlődésének biztosításában és a csípőrendellenességek megelőzésében.


Ma Magyarországon elsőként és egyedüliként büszkélkedhetünk ezzel a címmel, ami óriási megtiszteltetés nekünk!


Osztozzatok az örömünkben Ti is és megköszönjük, ha hírét viszitek a sikerünknek!


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page