Klasszikus ölelések: a legjobb ár/érték arány

Folytatjuk a sort a babahordozóink bemutatásával. Már megmutattuk a legkisebbeknek a kendőinket, most megmutatjuk, hogy mi lehet a váltótárs, ha a kendőből mind méretben, mind szellemileg már kinőttetek.


Megértünk rá-mikortól használható:

Azért írjuk, hogy szellemileg, mert egy baba olyan 5-6 hós korára kezdi élvezni a szó szoros értelmében az életet. Ekkorra már indulnak a mozgások, szuper jól lát, hall, érez...és bizony nyílik ki a világ felé kíváncsiságban is. Ekkor már nem biztos szereti, ha becsomagoljuk és nem engedjük nézelődni.
Szóval egy 5-6 hós baba már megérett a mi klasszikus öleléseinkre, amely méltán a legnépszerűbb konstrukciónk. Erős, strapabíró anyaghasználat, mindenhol állítható méret -a mi büszke fejlesztésünknek köszönhetően a "GrowingTogetherSystem" (itt olvashatsz róla többet)- minden irányba fokozatosan állítható.


Variálhatóság, kényelem:

Méretben általánosságban elmondható, hogy 5-6 hós kortól 2 éves korig használható. Alapesetben az alapárért egy teljes kötős konstrukciót tudtok választani (15900.-). De mivel mi szeretjük a variálhatóságot és tudjuk, hogy nincs két egyforma baba, család és életstílus így mindegyik dizájnt a klasszikus méretben a továbbiak szerint felár ellenében tudjátok kedvetekre variálni:


- FÉLCSATOS: Ekkor a derékpánt csatos a vállpántok továbbra is kötősek

- TELJES CSATOS: Ekkor már a vállpántok is kötősek

- ALVÓCSUKLYA: főleg háton hordozáskor hasznos kiegészítő, ha elnyomná az álom az utast szépen megtámasztja a buksit. Utólag is vásárolható.
Nagy előnye, ha nálunk vásároltok hordozót, hogy igyekszünk pénztárca kímélően többet adni, mint mások, így ha nálunk az alap - teljes kötős - modellt választjátok, később, ahogy nő a babátok és szükség van erősebb derékpántra azt utólag is tudtok hozzá vásárolni, így mindössze egy derékpánt vásárlással máris van egy félcsatos hordozótok anélkül, hogy újat kellett volna venni.


Utólag teljes kötős konstrukció viszont NEM alakítható át csatossá!


Minősített anyagfelhasználás:

A mi hordozóink Europai Uniós minősítéssel rendelkező öko-tex, 100% pamutból készülnek, abból is a lehető legerősebb. (Szakítószilárdsági mutatójuk alapján akár 170 kg-ot is elbírnak.) Az összeillesztéseket ipari varrógépeken a lehető legerősebb cérnákkal végezzük, belső előírt biztonsági varrásokkal. Csatjaink alpin technikai speciális csatok. Minden termékünk sorszámozott, hozzátok regisztrált akár az autóknál az alvázszám mi is pontosan mindent tudunk az egyes darabokról, mikor készült, mely anyagszállítmányunkból.


A kötős alapkonstrukció vállpántjai 200 cm hosszúak és vastagon béleltek, hogy apát is könnyedén körbeérje. A derékpántok szintén béleltek, valamint a baba combjánál lévő részek is béleltek.

A baba feje mögött fel- és lehajtható fejtámasz biztosítja a békés alvást vagy a biztonságot a zajos környezetben.


Különleges dizájner termék:


Termékeink WAMP alkotók közé választott dizájnértermékek a legmagasabb minőségben készítve. A Kismama magazin, joy magazin, Éva magazinés számos dizájner platfrom számolt már be rólunk.

Sőt, ha szeretnétek akár a tervező alkalmazásunkkal teljesen egyedi dizájnt is tudtok választani: tervező
-


Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon