top of page

Pihe-puha első ölelés a legkisebbekhez

Sokat írtunk már arról, hogy egy újszülött babának nincs szüksége a lüktető és zajos külvilágra, neki még leginkább anya óvó menedékére, a pocak biztonságának emlékére van szüksége. Az első három hónapban az a feladatunk, hogy külvilágot megszűrve óvjuk a törékeny apróra összegömbölyödő kis üveggömbünket. Ehhez a legalkalmasabb feladat a babát finoman és puhán körbeölelő kendő, amely engedi a babának tökéletesen felvenni a pocakban megszokott magzati pózt, amelyből majd a mozgásfejlődés fogja szépen „kinyitni”.

Olyan kendőt szerettünk volna alkotni amikor felmerült bennünk még jó pár évvel ezelőtt a gondolat, amely a piacon található többi terméktől eltérően:

- úgy rugalmas, hogy közben semmilyen műszálat nem tartalmaz, csak tiszta pamut Öko-Tex anyagból készül

- mivel három rétegben kell megkötni nem fölöslegesen vaskos, hanem könnyed és közben mégis kellően tart.

- nem harsányak színei, hogy a babának ne jelentsen túl sok ingert.

- a dizájn pedig tőlünk jól megszokott módon öltöztessen

A kendőink előzetes tesztelésre is nagy figyelmet fordítottunk anno, így sok-sok tesztelő család használta a prototípusokat messze tőlünk, kisebb-nagyobb babákkal, különböző igénybevételi körülmények között a hóvihartól egészen a BabyGym-ig.

Az pedig, hogy a hordozóink igenis megállják a helyüket a divatkiegészítők között is, mi sem bizonyítja jobban, hogy a kendőkollekciónk fotózásához nem kisebb divatmárka, mint az F&F csatlakozott és biztosított gyönyörű ruhákat.

Azoknak ajánljuk, akik tényleg szeretnének az első perctől meghitten hordozni. A kötéstől nem kell idegenkedni, szoktuk mondani, aki cipőfűzőt tud kötni ezzel is biztosan megbírkózik. De a biztonság kedvéért itt találsz hozzá tőlünk videót a kötéshez: VIDEO

A teljes kollekciót pedig itt tudod megtekinteni: KOLLEKCIÓ

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page