top of page

Mikor melyik méretű és konstrukciójú ölelést válasszam?

Sokszor kérnek a szülők tőlünk tanácsot, hogy melyik ölelésmegoldásunkat válasszák, mert annyi variáció van, hogy nem tudják nekik, melyik lenne a legmegfelelőbb.

A lehetőségek tárháza igen nagy nálunk, hiszen nem csak dizájnban, de méretben és konstrukcióban is nagyon nagy a variációk száma.


Nézzük miből lehet választani!


Minden dizájnunkat 3 ALAPMÉRETBEN tudod választani->


1. Spécial/Kisbabás méret: (6/8 hetes kortól- 1-1,5 éves korig) Ez a hordozótípusunk egy speciális, szövött, organikus biopamut hordozókendőből készült formázott hordozó. Az alapanyag egy igen magas minőségű prémium anyag, melyet egyenesen Franciaországból szerzünk be, egy speciális műhelyben készül direkt babahordozásra. Ugyanúgy rendelkezik az állíthatósággal, azaz szuperül minden irányba, fokozatmentesen együtt nő a babáddal. A Spécial típusok alapkelléke az alvócsuklya.


Ezzel a típusú hordozóval szerettünk volna azoknak a kedvében járni, akik bizony a legkisebb babákkal sem szeretnének hosszasan kendőket kötögetni. A Mybabyhug Spécial igazi felüdülés lehet a kendőt nem kedvelők számára egészen 1-1,5 éves korig. Azaz a bázishordozós időszakban. Úgy tartják ugyanis, hogy van egy kivétel a kendőzés alól… mégpedig a szövött kendőből készült, állítható méretű babahordozó.

Az Spécial hordozóink alapanyaga egy igen különleges francia OEKO-tex formula, amely a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelve nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nehézfémet és egyéb allergén vegyületeket. Az anyag minősége a Francia gyártó által garantált és a legszigorúbb babatextíliákra érvényes EU-s biztonsági szabvánnyal összhangban készülve 20 kg-ig teherbíró.

Azaz a Spécial alapanyaga pihe-puha, amely legfinomabban ölelgeti a legkisebbeket, miközben pedig mégis erős és tartós. A sztenderd babahordozóink alapanyagánál jóval bársonyosabb, puhább anyagról van tehát szó, erősségük, teherbírásuk azonban azonos.


A Spécial kollekció valójában egy olyan hordozótípus, amely speciálisan pici babákra készül. Ezért aztán a sklasszikus méretünknél ez a hordozótípus egy picit kisebb lett. A derékpántnak ugyanúgy, mint mindegyik hordozónknál, két állítási módja van, átfűzhető technológiával. Így a magasságát a tőlünk már megszokott módon, egyszerű behúzáson túl még egy nagyobb léptékkel is tudjátok állítani. Ez a megoldás a pici babák esetében rendkívül hatékony és nagyon alapos támasztást ad.

Spécial konstrukciót kérheted csatos vagy tépőzáras derékkal és akár egész csatos kivitelben is bármely dizájnunkkal vagy tervezhetsz egyedit a tervezőben. Két alapszín érhető el, melyre a dizájnt választani tudod, egy fekete és egy világos natúr szín. De a Spécialnak van két tagból álló alapkollekciója is: a Spécial Cream&Gold , Spécial Grafit&Gold
Variálhatósága:

- Alapestben teljes kötős, mei taiban készítjük

- Bármely dizájn kérhető ebben a méretben, még a tervezőben készült dizájnok is

- Felárért kérheted FÉLCSATOSBAN, ekkor a derékpánt csatos lesz

- Felárért kérheted TELJES CSATOSBAN, ekkor a vállpántok és a derékpánt is csatos


2. Klasszikus méret: (5-6 hós kortól- 2 éves korig) Ez a hordozónk a legkedveltebb, legnépszerűbb típus, hiszen nagyon széles életszakaszban használható. Nagyon erős, öko pamutból készül. szakítószilárdsági mutatója 170 kg.


- Bármely dizájn kérhető ebben a méretben, természetesen a tervezőben készült dizájnok is

- Alapestben teljes kötős, mei taiban készítjük

- Kérheted FÉLCSATOSBAN, ekkor a derékpánt csatos lesz

- Kérheted TELJES CSATOSBAN, ekkor a vállpántok és a derékpánt is csatos

- Kérhetsz hozzá kiegészítőként alvócsuklyát

- Ha teljes kötős alapmodelled van,akkor később kérhetsz hozzá csatos derékpántot és máris félcsatossá varázsoltad a már meglévő mei tai-otokat, anélkül, hogy új hordozót kellett volna venned3. SuperSize, totyogós méret: (2+)

Ez a típusunk egy nagy méretű (50 cm max terpesz, 50 cm max body hosszúságú), szélesebb és vastagabb párnázottságú babahordozó 1,5 éves kortól 3 éves korig használható, erős, masszív babahordozó. Széles derékpánt még jobban elvezeti a baba súlyát. A vállpántok is szélesebbek lettek ennél a méretnél.

- Bármely dizájn kérhető ebben a méretben, természetesen a tervezőben készült dizájnok is

- Kérhetsz hozzá kiegészítőként alvócsuklyát

- CSAK teljes csatosban készítjük
Segítség a MÉRET/KONSTRUKCIÓ kiválasztásához: (mindenhol kötős, félcsatos, csatos)


Azt szoktuk mondani, hogy a választás több mindentől is függ: a baba korától, képességeitől, a hordozási szokástól, naponta ölelkezve töltött órák számától, a családban hányan, mennyire különböző testalkattal hordoznak. Ezeket mérlegelve érdemes választani konstrukciót.

Összeállítottunk egy kis alkalmazást, melyből talán könnyebb kiválasztani, hogy Nektek melyik megoldásunk lesz a legjobban kihasználható. Itt, ha rákattintotok, hogy éppen mekkorák vagytok, akkor mi javaslunk Nektek, melyik méretű és konstrukciójú ölelést választanánk a helyetekben. ALKALMAZÁS ITT
Reméljük segítettünk a döntésben várunk a webshopunkban sok szeretettel: Webshop

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page