top of page

Mybabyhug innováció: textilgépezet, amely együtt nő Veletek!

Tudjuk, hogy a legjobb a hordozóinkban a dizájn. De mi most mondunk egy még nyomósabb érvet Nektek.

Ugye az természetes, hogy egy 56-os body-t nem próbálsz babádra erőltetni a második szülinapján? A babahordozó miért lenne más, mint egy kinőhető ruhadarab...sőt.

Ha olyan babahordozót szeretnél választani, amely egészséges ortopédiai tartást biztosít sok-sok hónapon keresztül babádnak, akkor bizony annak állítható méretűnek kell lennie és követnie kell babád növekedési arányait.


Ezért fejlesztettük ki a mi speciális, 3D-ban méretre állítható "GrowingTogetherSystem" állítási módunkat, melyet minden formázott hordozónkba beépítünk.


Ennek lényege, hogy fokozatmentesen együtt nő majd a választott babahordozótok szélességében és hosszában is. Ehhez mi hozzáadunk egy 3. dimenziót is, amely cseppet sem elhanyagolható tényező, hiszen a baba gerincének még precízebb megtámasztását teszi lehetővé. Ez a 3.D az "ölelősség" állítása. Azaz a babahordozó szélességében és hosszában, de még aktuális gerincgörbületben is is követni fogja a babád testének növekedését, változását.


Minden hordozóhoz mellékelünk egy részletes beállítási kisokost, amely a lelke a hordozóinknak és ennek segítségével könnyedén be tudjátok majd állítani méretre időszakonként, ahogy cseperedtek.


Ami fontos, hogy formázott hordozóink a még precízebb tartás miatt több féle méretben készülnek:

1. Spécial/Kisbabás méret: 6-8 hetes kortól-1 éves korig. Ennek alapanyaga is egy speciális hordozókendőből készült alapanyag, amelyet a legapróbbakra terveztünk

2. Klasszikus méret: 5-6 hós kortól-2 éves korig, Erős strapabíró, könnyen kezelhető méretű hordozó a bázis hordozós időszakra

3. SuperSize totyogós méret: Kifejezetten 2 éven felüli nagy babákra terveztük és csak teljes csatos kivitelben érhető el.




Mi úgy készítjük az öleléseinket, mintha autót vásárolnátok. Azaz az alapmodelleket/méreteket is tudjátok kedvetek szerint még tovább variálni:

- teljes kötős

- félcsatos

- teljes csatos


Minden hordozónk kap egy sorszámot is, amely jelzi, hogy ő bizony a Ti választásotok csak Nektek készült, azt is tudjuk mikor és mely alapanyagokból gyártottuk le.


Ha nem tudnátok dönteni a sok-sok lehetőségből, akkor a honlapunkon lévő alkalmazás segítségével mi megmutatjuk, szerintünk melyik típusú és konstrukciójú hordozó lehet Nektek jó választás. Nem kell mást tennetek, mint ITT kiválasztani, hogy éppen mekkorák vagytok és mi megmutatjuk melyiket ajánljuk.

Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page