top of page

ÜDVÖZÖLJÜK A MYBABYHUG BABAHORDOZÓK 

FORGALMAZÓI OLDALÁN!

14.jpg

FORGALMAZÓI KÉPZÉS

éS VÁSÁRLÓI TERMÉKTÁMOGATÁS

Forgalmazóink közvetlen, személyes képzést kapnak a termékeink szakszerű használatával kapcsolatban. Forgalmazóink vásárlói közvetlen ügyfélszolgálatot kapnak a bonyolultabb kérdésekben tőlünk első kézből, személyre szabva, így a forgalmazók bizonyos tevékenysége szűkül.

hatékony kereslet generálás

Minden forgalmazónkhoz közvetlenül irányítjuk a releváns vásárlókat. Termékeink többlet keresletet hoznak más termékek esetében is az adott  helyszínen. Kommunikációs csatornáinkon nagy hangsúlyt fektetünk a forgalmazók népszerűsítésére. 

Sávos árképzés

Minimális rendelési mennyiség felett a forgalmazói árrés növekszik. 

Széles termékpaletta az egyszerűbb termékkonstrukciótól a pérmium kategóriáig.

quality management

Egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb és rugalmasabb  garanciális szolgáltatások, mint külföldi márkák esetében, 

Gyorsabb tájékoztatás, teljes körű kommunikációs háttértámogatás. 

Kedves Partnerünk!

Köszöntjük a Mybabyhug világában!

IMG_1964.JPG

Közel 10 éve indult a Mybabyhug története. Ahogy egy

boldog gyermek is, a saját kíváncsiságát kihasználva, organikusan fejlődött, tanult, ismerte meg a környezetét és szerzett egyedülálló tapasztalatokat a hazai és külföldi piacon a babahordozásban.

Az elmúlt 10 évben sok-sok tapasztalatot, több ezer boldog vásárlót és számos elismerést bezsebeltünk.

 

Termékeink a hazai gyártásban készülő termékek közül elsőként érdemelték ki az amerikai székhelyű legnagyobb csípődiszpláziával foglalkozó intézmény - az International Hyp Dysplasia Institute- ortopédiai minősítését. Termékeink ortopédiai szempontból fontos jelentőséggel bírnak a csecsemőkori csípőrendellenességek megelőzésében. 

Termékeink a legszigorúbb szabályozásoknak megfelelve, rendelkeznek a hatályos biztonsági előírások szabványminősítésével. Az ÉMI-TÜV laboratóriumában bevizsgált termékeink, mind a terheléses, tűzvédelmi és vegyi előírásoknak maximálisan megfelelnek.  

Mára büszkén állíthatjuk, hogy a hazai babahordozó piacon megkerülhetetlen szerepet töltünk be, nem csupán a babahordozóink, hanem a stílusos és modern családok számára kínált kiegészítőink kapcsán is. 

Számos tapasztalattal, "celeb" vásárlóval, újságcikkel, TV interjúval és elismeréssel a zsebünkben szeretnénk, ha csapatunk igényes forgalmazókkal bővülhetne. 

A stabilan működő webshopunk mellett 2 éve megnyitottuk Pécsett, szülő városunkban a saját márkaboltunkat, ahová az ország számos pontjáról érkeznek vásárlók, hogy élőben, szakmai segítséggel megpróbálhassák, megismerhessék termékeinket. Az igény azonban a vásárlók részéről igen erős, hogy más városokban is elérhetőek legyenek termékeink. 

Forgalmazóink teljes szakmai segítséggel, részletes képzéssel, folyamatos háttér kommunikációval, innovatív termékpalettával felvértezve egy meglévő rendszerbe csatlakozhatnak, ahol az üzleti siker garantált. 

Bízva a sikeres egymásra találásban, üdvözlettel! Lévai-Litter Éva, tulajdonos

Érdeklődéshez kérjük töltse ki a következőket:

Köszönjük az érdeklődését

Tartson velünk közösségi felületeinken is!

Instagram:/mybabyhugcarriers

Fb.: /mybabyhugcom

TÖBB EZER ELÉGEDETT BABA

TÖBB EZER BOLDOG BABÁNAK KÉSZÍTETTÜNK MÁR SORSZÁMOZOTT BABAHORDOZÓT
bottom of page