top of page
SZÁLLÍTÁS

Azon vagyunk, hogy minden vásárlónk a lehető leghamarabb megkaphassa termékeinket, melyet tőlünk vásárolt.

Termékeinket a DPD szállítja, melynek jelenlegi költsége 2490.- és a vásárlót terheli. A Sztenderd szállítási időnk 15-20 munkanap. 

A futár kézbesítés előtt e-amilt küld az átadás pontos dátumáról, illetve telefonon is érdeklődik. 

Van gyorsposta szolgáltatásunk, amelyért 11900.- felárat számolunk fel,ekkor a kérésedet előre vesszük és 7 munkanapon belül készítjük szállítjuk. 

Személyes átvételre Pécsett van lehetőség, ekkor a postaköltséget nem számítjuk fel természetesen. 

Utánvétes szállítás műhelyünkben nem lehetséges. 

40.000.- forintos vásárlás felett a postaköltségek mi álljuk!

CSERE/VISSZAKÜLDÉS

Műhelyünkben szerencsére rendkívül kevés csere és visszaküldés történt eddig. Ha másra számítottál vagy inkább másik terméket választanál természetesen erre lehetőséget biztosítunk!

Nagyon fontos, hogy csak használat nélküli, új terméket tudunk visszavenni vagy cserélni, olyat aminek más még boldog tulajdonosa lehet, kimosott terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 

Kérjük a számlát is minden esetben juttasd nekünk vissza.

Ahogy az EU-s internetes vásárlásokat szabályozó jogszabály is előírja, úgy mi is kötelesek vagyunk a webshopban vásárolt terméket a vásárlás napjától számított 14 napon belül visszavenni, amennyiben azon sérülés és használat, mosás nyoma nem látható. 

Azaz a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd e-mailben: mybabyhugcarrier@gmail.com vagy telefonon: 06 30  859 09 30, hogy cserélnél vagy visszaküldenél, add meg adataidat és hogy mit vásároltál. 

Küldheted nekünk a terméket postán, ekkor a visszajuttatás költsége téged terhel, vagy személyesen átadhatod Pécsett. 

Ha a csomagot megvizsgáltuk és tényleg nincs baja, használat nyoma, sérülés nincs rajta, akkor arra a számlaszámra, ahonnan az utalás érkezett vagy amit megadsz nekünk 15 napon belül visszautaljuk a vásárlásod értékét. 

Csere esetében a választott új termék sztenderd szállítási ideje szintén 15-20 munkanap. Kérhetsz rá gyorspostaszolgáltatást (+11900.-). Az új termék szállítási költsége is a vásárlót terheli. 

bottom of page