top of page

Anyák napja másképp!

A modern társadalmak egyik alapvető értéke, hogy tisztelik a sokszínűséget, a másságot. A valódi elfogadás és a másság tisztelete egyáltalán nem olyan nagy dolog, még csak nem is kell hozzá különlegesnek lenni.




Az egész valahol ott kezdődik, hogy elfogadjuk magunkban a másságot. Hogy határt tudunk vonni aközött, amilyenek valójában vagyunk és a megfelelési kényszer között, amilyennek lennünk kellene. Mások tiszteletét tehát ott kell kezdenünk magunkban, hogy magunkat tiszteljük és van bennünk kellő önbizalom.


A közel 10 éves fennállásunk alatt a sok-sok szép élmény, szebbnél szebb babák és számtalan jobbnál-jobb nevelési irányzat között látunk egy szomorú tendenciát, mégpedig azt, hogy az édesanyák egyszerűen nem tisztelik egymás másságát…


Az anyaság az egyik legnagyobb kihívás az életben, folyamatos küzdelem önmagunkkal, hogy vajon jól csináljuk e. Van egy jó hírünk! Ha szereted magad és a gyermeked, akkor nem csinálhatod rosszul bárki, bármit is mondd!


Az idei anyák napját egy hónapon át egy nagyon fontos témának szeretnénk áldozni, mégpedig az anyai egyenjogúságnak. Annak, hogy szerintünk mindenki #szuperanya!


Huu, de komolyan hangzik igaz? Az utóbbi időben egy dolog derült ki számunkra az édesanyákról, hogy talán nincs még egy ennyire egymásnak feszülő és szegmentált csoport a társadalomban, mint ők. Az élet más területén vallásban, politikában, sportban mindenhol megy a küzdelem, egymás meggyőzése…de, hogy a szeretet legmagasabb szintjén, az anyaságban is, ez minket elborzaszt és megpróbálunk küzdeni a jelenség ellen!


Ott ahol az alapvető kiinduló pont, hogy mindenki szereti a gyermekét és a legjobbat akarja, nekik miért kell egymásnak feszülni?


Hordozol? Csúcs vagy! Nekünk nem kell mondani, miért örülünk neki, hiszen magadnak és a babádnak is szuper! Nem hordozol? És akkor mi van! Így is biztos, hogy rengeteget öleled és puszilgatod őt! Arról már nem is beszélve, hogy milyen eszközben hordozol…na ez már aztán tényleg a Te magánügyed, nyugodtan kerüld ki nagy ívben azt, aki ezért megszól! Kendőben, csatosban… nem teljesen mindegy? Hiszen Te édesanyaként felnőtt ember vagy, aki felelősséggel neveled a gyermeked és mi megadjuk a tiszteletet, hogy felnőtt emberként tájékozódni tudsz és a Nektek legjobbat fogod választani!


Szoptatsz! Persze, hogy szuper jó vagy! Már az összes kutatás megmondta, hogy ezzel világbajnok vagy! Nem tudsz valamiért, egy csomó pénzt költöttél teára, szoptatási tanácsadóra, mellszívóra? Vagy már eleged van az egészből, aludni akarsz éjjel, mert dolgozol és van tesó, meg persze ott van apa is! Pacsi Neked, akkor tegyél így!


Együtt alszol a babáddal? Szerintünk egy hős vagy! Nem alszol együtt a babáddal, irigylünk, hogy van még oldalbordád! J


Kicsíped magad a játszótérre vagy nincs már energiád a farmerhez sem…nem teljesen mindegy? A gyermeked úgy fog szeretni, amilyen vagy az egyetlen ember, akinek meg kell felelni az ő. Nem fogod elhinni, de neki lesz a legegyszerűbb megfelelni!


Szóval szuperanyuk kezeket fel ki szeretne boldog kiegyensúlyozott babát és ki szeretne széles mosollyal, táskákkal a szeme alatt mászkálni?


Na, mi most ezen vagyunk, hogy visszanyerd az önbizalmad, elhidd, hogy te vagy a legjobb és Te tudod a legjobban mi kell Nektek!


Májusban ezért elindítjuk a #szuperanyavagy kampányunkat, melyhez Te is tudsz az instagramon csatlakozni. Ráadásul kisorsolunk 2 db #szuperanyavagy limitált kollekciós babahordozót azok között, akik segítenek nekünk az elfogadás népszerűsítésében, hogy véget vethessünk az anyák-anyák elleni harcnak és semmi más ne számítson csak a lurkók!



A játékhoz irány az instagram oldalunk és megtudhatod a részleteket! @mybabyhugcarriers Ráadásul ott fogjuk megmutatni milyen is a #szuperanyavagyok limitált 2 db-os hordozónk!




Rovatok
Legutóbbi cikkek
Címkék
Kövess bennünket
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page