kosaram

0
Feldolgozás…

Varázs adventi kalendárium

Szülőként azt gondolni, hogy megadjuk a gyermekünknek a legtöbbet sokszor egészen mást jelent, mint gyermekként megélni a legnagyobb szeretet. A modern gyermeknevelési irányzat egyik alapvető hívószava, hogy ne pénzt, hanem időt szánjunk a gyermekünkre, akkor lesz boldog kiegyensúlyozott felnőtt. Mi itt a Mybabyhug-nál hiszünk nagyon ezekben az együtt töltött percekben már az első lélegzetvételtől. A hordozás pont ezt segíti, hogy anyával, apával biztonságban felfedezni együtt. Ott lenni mindenhol és megismerni testközelből a világot.

Azonban szerintünk van ezeknek a közös élményeknek egy következő szintje, mégpedig a meseszerű varázslat szintje. Kicsit furcsán hangozhat most, de higgyétek el biztos Ti is mesés varázslatban töltitek a napotok nagy részét. Ha leültök mesélni Piroskáról, vagy Bogyóról a nagyobb gyerkőc fantáziája megindul és elkezdődik az ő története, amin keresztül megismeri a világot, bátor lesz benne, megtanulja mi a jó és mi a rossz.

A varázslatok varázslata a mesék meséje pedig nem más, mint a karácsony. Így hát mi most a Mybabyhugnál hirdetünk egy kis mozgalmat az idei karácsonyra, hogy ne csak egy megszokott ünnepi  élmény legyen, de maga lehessen a csoda. Van kedvetek velünk tartani? Csak és kizárólag olyan dolgokat szedünk össze, amitől a Ti kis mesétek idén karácsonykor életre kel és örökre felejthetetlen lesz vagy éppen hagyománnyá válik.

A karácsony legizgalmasabb része kétségtelenül a felkészülés, a visszaszámlálás. Hoztunk egy adventi kalendáriumot, amit mi biztosan követni fogunk, csoki helyett minden nap megnézzük milyen kaland vár ránk, amivel kicsit közelebb kerülünk a ráhangolódásban a nagy naphoz. Anyának érdemes tudnia melyik napon mi lesz, hogy kicsit rá tudjon készülni. Lesz itt fűszeres téli italszürcsölés, meg mézeskalács illatú gyertyafénynél vacsizás, Mikulás levél postázás…csupa varázslatos dolog. Lesztek cinkostársaink? Hajrá!

kalendárium

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink