kosaram

0
Feldolgozás…

Kandalló egyszerűen, nagyszerűen radiátorra vagy falra

Nem tudom ki, hogy van vele, de nálunk a november a „türelmetlen” hónap. Alig várjuk végre beköltözzön a varázslat a falak közé és átcsillogjon mindent a decemberi hangulat.

A november a felkészülés a díszítésre, ilyenkor készülnek a közös alkotások, amik aztán december első hetétől ékei a kis otthonunknak.

Most megmutatjuk az idei újdonságunkat, amire már régóta vágytam, de nem tudtam, hogy kivitelezni. Építeni kartonból és társaiból nem szerettem volna. Adott volt egy radiátor a gyereksarokban, amit nem szeretek nézegetni és Alíz is közölte ő is akar alkotni.

Szóval ezek egyvelegéből jött az ötlet, hogy varrunk szépen egy kandallót. A szabásmintát is megmutatjuk, mindenki kedvére alakíthatja a méreteket. Az elkészítése, ha nem tudtok varrni, akkor se bonyolult, mert egymásra is tudjátok ragasztgatni az elemeket. A színekben is óriásiak a lehetőségek. Mi klasszikus piros téglásat csináltunk. Ha vége a „kandallószezonnak”, akkor pedig csak lekötöm összetekerem és megvárja a jövő decembert!

Grafika1

Eszközök:

- Fekete dekorfilc

- Piros dekorfilc

- Törtfehér dekorfilc

- Sárga dekorfilc

- Olló

- Mérőszalag

- Ragasztó

 

Elkészítés:

1.Vágd ki az elemeket a Neked tetsző méretben

2.Szépen fektetve a padlón helyezd fel őket.

3.Ha valahol kell még tégla vágj ki a résekbe pluszba.

4.Minden elemet stift ragasztóval ragassz fel a helyére.

5.Varrd fel az elemeket géppel vagy kézzel/ragaszthatod is őket textilragasztóval vagy ragasztópisztollyal viszont arra ügyelj, hogy az anyag ne keményedjen meg vagy ne ázzon át.

6.Varrj kis füleket a felső szélére 3-4 helyre

7.Bujtass át a füleken vékony kapagumit, amivel a radiátorra tudod helyezni

8.Az adott radiátort, ha lehet állítsátok alacsonyabb fokozatra.

 

Az eredmény pedig nagyon szuper!

kandalló-3

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink