kosaram

0
Feldolgozás…

Egy okos napló anyának

Ha fiatal hajadonként igazi spontán ember voltál, akkor ezt nagyjából gyerekkel el is lehet felejteni. A spontaneitás ugyanis nem igazán gyerekbarát dolog. Egyfelől azért, mert a gyerekek roppant régimódiak és szeretik a következtésséget, ha minden előre kiszámíthatóan történik, másfelől gyerkőccel spontánnak lenni igen nagy luxus. Spontán módon nincs otthon reggeli, újszülöttel télvíz idején összepakolni és elmenni reggelizni nem mindig működik.

Ha már nagyobbak a gyerkőcök egyre inkább lehetne spontán az ember, de akkor meg vissza kell állni a munka világába és minden addigi kényelem borul. Szóval, ha valakinek kell naptár, akkor ő bizony Anya.

Ezt felfedezve készült el az „Anya Napló” is a Moms Do Have Time jóvoltából. Ez egy speciális naptár, ahová bátran be tudod vezetni a gyerkőc dolgait, a Te dolgaidat, a háztartást… szóval amiben helyt kell állni az ide be fog férni…sőt még a legfontosabb mérföldkövek, emlékek is helyet kaphatnak.

napló-3

Nem túl kicsi, nem túl nagy, roppant elegáns és tele van hasznos helyekkel. Ugyanis a praktikusság és az egyénre szabhatóság volt a legfőbb célja az alkotónak, mindezt egy visszafogott, letisztult nőies dizájnba foglalva.

Igazi különlegessége, hogy akkor kezdheted el vezetni, amikor jól esik, ugyanis nincs megszabva benne a dátumozás. Minden egyes napnál van külön rész a babának, valamint a napló előtt több oldal is róla szól. Teljes mértékben egyénre szabhatóak, a naplók 1 évre szólnak, de dátumozatlanok, tehát anya határozza meg, hogy mikor kezdi el, ha valaki a várandósság kiderülésekor, vagy a szüléskor szeretné elkezdeni, semmi akadálya, hiszen nem január 1-től kezdődnek. Ezen kívül mindennek hagytak helyet, de mindenki maga dönti el, hogy neki mi a fontos: a Hold aktuális állása, hogy éppen hányadik hetét/napját írjuk az évnek, milyen névnap van, vagy éppen milyen ünnepnap. Hiszen annyira változatos nevek vannak ma már, hogy sokszor benne sincsenek a naptárba vagy a nemzetközi házasságok miatt több ország ünnepnapjai is fontosak valakinek stb. Mindenki teljes mértékben a maga igényeire szabhatja. Csak azt ír bele, ami neki fontos. A napló kitöltögetését egyfajta kikapcsolódásnak is szánták, ez is egyénfüggő, hogy ki mennyire szeretne elszórakozni vele.

napló-5

A naplók elejében mindenféle hasznos dolognak is találhatunk helyet, amit az anyukáknak fejben kéne tartaniuk, de általában nem tudnak, 100 különböző helyre írják fel őket, majd nem találják.

napló-2

 

Szuper hasznos és nem utolsó sorbanidőspóroló találmán az „Anya Napló”, smit mi szívból ajánlunk. A Womom-bagbe is tökéletesen passzol!:)

napló-6

 

Az Anya Naplót itt tudjátok megvásárolni: http://momsdohavetime.com/

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink